ART from the HEART. Licitație de artă și concert caritabil pentru microbuzul necesar Familiei Amurtel

Artiști vizuali și muzicieni, printre care Bălașa Percussion, vor participa la Casa Mincu – Grădina OAR pe 18 mai, de la ora 16:00, în cadrul primei ediții a evenimentului caritabil “ART from the HEART”, cu scopul de a strânge fondurile necesare cumpărării unui microbuz de care depind cei 12 copii ai “Familiei Amurtel”.

Asociația de Ajutor Amurtel România oferă îngrijire copiilor precum G., care a venit acum 7 ani pentru protecție, împreună cu fratele său mai mare, după ce mama sa a ajuns la spital cu un picior rupt din cauza violenței domestice. Toți cei 12 copii au nevoie de siguranță, dragoste și speranță după ce au fost scoși din situații similare de neglijare sau abuz.

Casa este situată în micul sat Pănătău, departe de supermarketuri, medici și alte servicii vitale pentru a menține copiii bine îngrijiți, așa că o mașină adecvată este esențială pentru ei. În prezent, Dacia Logan a centrului se destramă, având nevoie de reparații constante pentru a continua să funcționeze. 

„Împreună cu prietenii mei artiști plastici, oameni care generează frumusețe și emoții prin munca lor, încercăm să facem bine unor copii prin aceste donații. Copiii, frumusețea și binele merg mână în mână.” (Răzvan Circă, curatorul expoziției ART from the HEART)

Conceptul evenimentului „ART from the HEART” este acela că arta hrănește sufletul și deschide inimile oamenilor dornici să ajute. Se face apel la prietenii familiei Amurtel, iubitorii de artă și cultură, dar cu o inimă mare, pentru a strânge fondurile necesare cumpărării unui microbuz în valoare de 10.000 euro. Participanții la eveniment vor pleca acasă cu o lucrare de artă semnată de un artist român consacrat, dar și cu împlinirea că au contribuit la o viață mai bună a celor 12 copii în nevoie. 

Artiști participanți

Artiștii care oferă arta lor la evenimentul caritabil din 13 aprilie sunt: Corneliu Drăgan Târgoviște, Vali Irina, Ciobanu, Mihail Gavril, Lucia Juncu, Gheorghe Coman, Maria Jardă, Vitalie Butescu, Carmen Văideanu, Mircea Nechita, Elena Popa, Ammar Alnahhas, Nadia Negru, Mugur Popa Constantin și Grigoruță.

Artiștii de colaje care își donează arta familiei Amurtel și lucrările spre licitație: Cristiana Bucureci, Cristian Fierbințeanu, Alexandra Grigore, Cristina Gârleșteanu, Florentin Logigan, Ruxandra Nicolae, Livia Marinescu, Melinda Rus, Andrei Stan și Teodora Vărzaru.

Invitatul special muzical al evenimentului este, Bălașa Percussion, un explorator prin sunet, compozitor de muzică la HandPan, multi-percuționist care face terapie prin muzică. După albumul de debut Natural Groove, Bălașa a lansat pe vinil albumul Hearts Symphony.

Programul serii

  • 16:00 – 16:30 – Primirea invitaților
  • 16:30 – 17:00 – Prezentarea Amurtel
  • 17:00 – 18:00 – Licitația de artă moderată de Didi Deshaies și Andrei Bucureci
  • 18:00 – 19:00 – Moment muzical oferit de Bălașa Percussion și Didi Deshaies

Înscriere eveniment

Mai multe detalii despre condițiile de participare, pe link-ul de înscriere la eveniment sau apelând numărul: 0745 019 611.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici