Zeci de vedete au participat la evenimentul de gală al filmului „Odată pentru totdeauna”, în regia lui Iura Luncașu

Filmul „Odată pentru totdeauna”, în regia lui Iura Luncașu, a avut parte de un eveniment de gală la Cineplexx din Băneasa Shopping City miercuri, pe 23 februarie. Vedete, actori, influenceri, oameni de radio și de televiziune, personalități publice din diverse domenii, toți au fost prezenți la avanpremiera comediei dramatice regizate de Iura Luncașu și au reușit, păstrând măsurile de siguranță impuse de pandemie, să umple două săli din cadrul Cineplexx Băneasa, din București.

Printre cei prezenți la eveniment se numără Pavel Bartoș, Codin Maticiuc, Raluka, Cosmin Seleși, Damian Drăghici, Mihai Morar, Natalia Mateuț, Cabron, Connect-R, Virgil Ianțu, Doinița Oancea, Liviu Vârciu, Alexandra Ungureanu, Alexia Eram, Mario Fresh, Andreea Antonescu și Nicole Cherry.

„Odată pentru totdeauna” este un film inspirat din fapte reale, mai exact din lupta lui Iura Luncașu cu depresia. Din distribuție fac parte Smiley, Ada Galeș, Celina Enea, Giulia Nahmany, Cătălin Cazacu, cât și Mihnea Luncașu, fiul regizorului.

„În filmul acesta nu am avut cântăreți, nu am avut influenceri, am avut doar actori care au jucat excepțional”, a punctat Iura Luncașu, în discursul său după vizionarea în avanpremieră a filmului.

De asemenea, Smiley a menționat că rolul principal în cadrul filmului „Odată pentru totdeauna” a fost o provocare peste care a trecut cu ajutorul colegilor lor.
„Pentru mine a fost o povocare pe care am acceptat-o, în inconștiența care mă caracterizează. Le mulțumesc tuturor colegilor cu care am filmat, care mi-au dat curaj, care m-au ajutat să învăț replicile și care au repetat cu mine în pauze”, a spus Smiley.

Filmul „Odată pentru totdeauna” tratează o problemă sensibilă, dar foarte prezentă în societatea secolului XXI. Mai exact, prezintă drumul de la depresie la vindecare al lui Alex Zota, personaj interpretat de Smiley.

„Iura Luncașu a făcut un film extraordinar de frumos și cred că va avea un impact asupra oamenilor, pentru că este o problemă reală și foarte multă lume suferă în tăcere de anxietate, de atacuri de panică, de depresie, în mod special după perioada asta pandemică. Îți mulțumesc (Iura Luncașu – n.r.) pentru curajul tău de a face acest film și de a arăta și partea vulnerabilă a lucrurilor”, a spus Giulia Nahmany.


„Odată pentru totdeauna” a fost produs de Next Spot, Luca’s Art Film, Roton Music, prin Arc Pictures, și distribuit de Vertical Entertainment.

„A fost multă muncă în spatele acestei producții, multă emoție și dorință de a vindeca prin artă. Sperăm ca filmul să ajungă la cât mai multe persoane și să reprezinte un prim pas în drumul lor spre vindecare. A fost o deosebită plăcere să lucrez cu Iura Luncașu și cu toată echipa din spatele acestei producții”, a spus Cătălin Muraru, fondator Roton și co-producător „Odată pentru totdeauna”.

Filmul „Odată pentru totdeauna” poate fi urmărit în cinematografele din toată țara începând cu 25 februarie. Mai mult, ziua premieriei vine și cu o surpriză pentru cei care aleg să vadă filmul, începând cu ora 19:00, la Cineplexx Băneasa, când Smiley, alături de alți actori din film, vor fi prezenți pentru o sesiune de autografe.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici