Yara Shahidi a participat la finala New Legacy Challenge

Tommy Hilfiger anunță că Yara Shahidi, actriță premiată, producătoare și lider renumit în domeniul incluziunii, a participat la finala New Legacy Challenge de la The Metrograph din New York, pe 24 mai 2023. În timpul evenimentului, Tommy Hilfiger și Yara Shahidi au anunțat-o pe Megan Smith ca fiind câștigătoarea premiului. Ea va primi un grant de 25.000 de dolari și oportunitatea de a realiza o colecție capsulă alături de echipa de design Tommy Hilfiger.

Aflată la cea de-a doua ediție, New Legacy Challenge este o competiție de design dezvoltată printr-un parteneriat între Tommy Hilfiger’s People’s Place Program și Harlem’s Fashion Row (HFR). Creată pentru a oferi sprijin în carieră și acces comunităților subreprezentate în modă, New Legacy Challenge celebrează vocile unei noi generații de designeri BIPOC.

Programul People’s Place a fost lansat în iulie 2020 ca o platformă pe trei piloni din dorința de a promova reprezentarea diverșilor lideri din modă și din industriile creative. Cu accent pe parteneriatele dezvoltate de-a lungul timpului, oferirea accesului în carieră și leadership-ului în industrie, programul urmărește să realizeze schimbări consistente, pe termen lung. Programul își ia numele de la primul magazin Tommy Hilfiger care a fost deschis în 1969 în orașul natal al lui Hilfiger, Elmira, New York. La doar 18 ani, Hilfiger a creat People’s Place ca un spațiu dedicat pentru ca oameni din toate categoriile sociale să se reunească pentru a se bucura de artă, muzică, modă și cultura pop. Modelat de revoluția culturală din anii 1960, magazinul original a stimulat un schimb de idei, a încurajat exprimarea de sine autentică și a contestat normele sociale. În acest spirit a fost fondat și va continua să se extindă noul program People’s Place.

mm
Radu Bejan
Critic literar. S-a născut în 1996 în Oradea. Tot în Oradea a absolvit facultatea de Litere (specializarea Română-Engleză) și programul masteral Literatură Română – Relevanțe Europene. În prezent, urmează cursurile programului masteral Istoria Imaginilor – Istoria Ideilor (UBB Cluj-Napoca, Litere). Colaborator permanent al revistei de cultură „Familia”. Co-fondator al clubului de lectură Pragul Vaida.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici