Warm-up pentru Electric Castle: experiență exclusivă twenty øne piløts la Cinema City

Două premiere, în mai puțin de două luni, pentru fanii twenty øne piløts din România: duminică, 22 mai, în proiecție unică, Scaled and Icy ajunge pe marele ecran în sălile Cinema City, simultan cu lansarea globală a acestui proiect. Va fi pregătirea perfectă pentru 15 iulie, când trupa va cânta live pentru prima dată în țara noastră, la  Electric Castle. 

În urmă cu un an, twenty øne piløts își lansau cel mai recent album – Scaled and Icy – printr-o transmisie online urmărită în peste 200 de țări. Experiența unică a acestui live stream a fost adaptată pentru marele ecran ca Twenty One Pilots Cinema Experience și va fi lansată la sfârșitul acestei săptămâni în cinematografele din întreaga lume. Show-ului deja cunoscut i-au fost adăugate 20 de minute de conținut exclusiv ce va putea fi descoperit duminică, de la ora 19:00, în sălile Cinema City din toată țara.

Fanii vor trece prin 21 de piese, atât cele de pe albumul Scaled and Icy, cât și cele mai cunoscute hit-uri din cariera twenty øne piløts, precum „Ride”, „Blurryface” sau „Stressed Out”. Deopotrivă intens și strălucitor, proiectul îi poartă pe spectatori prin universul eclectic al uneia dintre cele mai importante trupe alternative din ultimul deceniu. Bilete pentru experiența din cinema marca twenty øne piløts, aici. Abonamentele la ediția Electric Castle care îi are ca headlineri, aici.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici