VIDEO. „Speranțe vis, speranțe flori”, primul șlagăr remixat la glo™ Creative Camp by EC

Începutul anului este marcat de lansarea celor trei creații muzicale ale taberei glo™ Creative Camp by Electric Castle. Primul artist care debutează în această serie este Flueraru cu piesa Speranțe, produsă de Grasu XXL după șlagărul Speranțe vis, speranțe flori al Mihaelei Runceanu, într-o viziune cu totul nouă și actuală a șlagărului din trecut.

Piesele alese de cei trei mentori pentru a fi remixate în cadrul proiectului glo Creative Camp nu vin ca o alegere întâmplătoare. Pentru Grasu XXL, producătorul melodiei lansate azi în interpretarea lui Vlad Flueraru, melodia Mihaelei Runceanu are o semnificație aparte:

„Drive-ul meu a fost direct pe piesă, îmi doream de mult să fac asta. Mi-e dragă această piesă a ei. Îmi plac multe piese de la Mihaela Runceanu, dar asta cred că este cea mai specială.” (Grasu XXL).

Experimentul muzical inedit organizat de glo™ și Electric Castle a avut loc vara trecută la Tuzla și a însemnat trei săptămâni intense petrecute în glo Creative Camp.

Fiecare săptămână a taberei avut o tematică muzicală diferită și un mentor dedicat, care și-a împărtășit experiența cu participanții: Adi Despot pentru săptămâna de muzică indie–rock, Grasu XXL pentru săptămâna de muzică hip-hop și Inna alături de producătorii Global Records pentru săptămâna dedicată muzicii disco.

„Entuziasmul verii se resimte această iarnă prin readucerea la viață a hit-urilor vechi. Experiențele artistice complete – jam sessions, sunrise & sunset binary shows -împreună cu mediul ofertant de la malul mării au permis artiștilor consacrați, precum și muzicienilor la început de drum să își lase creativitatea să zboare.” (Ema Prisca, Chief Marketing Officer Electric Castle)

Împreună cu pasionații de muzică din tabără – Vlad Flueraru, Vlad Bolborea, Paul Iorga, Phvne, Darius Herghiligiu, Bogdan Ghirău – cei trei mentori au reușit să recreeze atmosfera trecutului, însă într-un context nou și un format neconvențional.

„Cele trei piese remixate sunt rezultatul unui concept care a îmbinat perfect fun&purpose, cele două forțe aparent opuse care împreună creează mereu ceva surprinzător. Așa s-a întâmplat cu hit-urile readuse în actualitate în tabăra glo Creative Camp, iar rezultatul este spectaculos. Ne bucurăm să fim din nou alături de comunitatea de artiști din România și, împreună, să putem oferi publicului experiențe memorabile!” (Raluca Răchițeanu, senior brand manager al categoriei produselor care încălzesc tutunul din cadrul BAT România)

Proiectul glo Creative Camp este derulat sub umbrela conceptului #breakbinary, care urmărește crearea cadrului necesar pentru ca artiști talentați aflați la început de drum în carieră să găsească surse de inspirație, să creeze muzică și să își dezvolte parcursul creativ prin intermediul colaborării cu muzicieni cu experiență.

Până la finalul lunii ianuarie, Inna și Adrian Despot își vor lansa propriile reinterpretări în stil Indie rock & Disco ale hit-urilor lui Luigi Ionescu – Lalele, respectiv Doru Stănculescu – Shambala. Piesele vor fi disponibile publicului pe pagina de YouTube a Electric Castle.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici