Valorile si evoluția conștiinței, prima carte lansată de editura CUANTIC

În luna septembrie, editura CUANTIC aduce în atenția cititorilor primul proiect din ambițiosul său plan editorial – cartea Valorile și evoluția conștiinței, de Adriana S. James. Cartea, care apare în 18 septembrie, este prima lansată de editura înființată la 31 august 2022, chiar de Ziua limbii române.

Este o  traducere din limba engleză, iar lansarea oficială, moderată de scriitorul Ovidiu Pecican va fi la Cluj-Napoca, in 18 septembrie, la ora 17.00, la Festivalul International de Carte Transilvania.

Cartea descrie existența a opt moduri diferite de gândire, strâns conectate cu valorile noastre individuale. Aceste opt moduri de gândire corespund celor opt tipuri diferite de valori.

Nivelurile de va­lori vor arăta, dintr-un punct de vedere diferit, de ce ne confruntăm cu conflicte atât în viața personală, cât și în lumea care ne înconjoară și cum se raportează asta la viața noastră de zi cu zi.

Valorile personale sunt determinate individual și sunt răspunzătoare pentru motivația noas­tră și, ca urmare, și pentru comportamentele noastre. Ele pot fi descoperite, modificate și reorganizate. Cu toate acestea, valorile noastre formează baza sistemelor noastre de convingeri și operează în cea mai mare parte inconștient și, deci, automat.

Cei mai mulți oameni sunt îngrozitor de ignoranți față de efectele pe care le au valorile asupra vieții lor. Această carte explică efectele.

De ce trăim? De ce murim? Ce este această viață pe care părem că nu o înțelegem? Răspunsurile la aceste întrebări sunt la fel de multe și de variate ca oamenii de pe această planetă.

Cum facem față lumii din jurul nostru, aflată în continuă schimbare? O lume în care automatizarea duce la pier­derea locurilor de muncă, iar dispariția banilor face ca viitorul să fie atât de nesigur?

Cum facem față conflictelor în care intrăm cu alte persoane, culturi, cu membri ai familiei, cu colegi de muncă, ba chiar cu noi înșine? Din nou, ideile reliefate în carte contribuie la aflarea răspunsurilor la aceste întrebări.

Dr. Adriana James

Este expert în domeniul programării neurolingvistice (NLP), al hipnozei, al NLP și al Time Line Therapy. Ea este autoarea Time Line Therapy Made Easy și coautoarea The Secret of CreatingYourFuture® (alături de Tad James).

Totodată organizează cursuri și seminare în SUA, Africa de Sud și Australia, dar și în Japonia și în țări europene, dobândind recunoaștere internațională în acest nou domeniu ca una dintre foarte puținele femei de succes care au atins gradul de Master Trainer of  NLP. Este și o autoare activă de articole pe www.NLPCoaching.com, dezvoltând noi tehnici de analiză, logică și gândire critică. Adriana este Master Trainer al tehnicilor Time Line Therapy®, metodă prin care le arată oamenilor cum să scape de temerile acumulate și de alte emoții negative din trecut.

Adriana s-a născut în România, într-o familie pătrunsă de tradițiile și valorile clasice ale individualismului și muncii asidue. La 22 de ani, și-a încheiat studiile de licență la Conservatorul de Muzică din București. A dobândit apoi o diplomă de master în muzica clasică, specializarea Vioară, ajungând într-un final concertmaistru la Opera din Sydney.

În 1998, ea a devenit Trainer Certificat de NLP, absolvind câțiva ani mai târziu programul de Master Trainer în domeniu. Adriana a părăsit lumea muzicii clasice pentru a-și deschide propria Companie de Training NLP în Sydney, Australia. Și-a continuat studiile în domeniu, obținând o diplomă de doctorat în studii ezoterice. În prezent locuiește în SUA.

A călătorit și a studiat culturile din aproximativ alte douăzeci de țări și a remarcat cum nivelurile valorilor se reflectă în gândire și creează fie conflict, fie pace. Asta i-a oferit o cunoaștere profundă a nivelurilor și a evoluției. Dr. Adriana James este un model puternic și pozitiv pentru femeile din întreaga lume. Căldura și inteligența ei autentică, împreună cu dorința ei de a împuternici oamenii, sunt încântătoare și irezistibile.

Editura Cuantic

Își propune sa editeze, în primul rând, cărți cu teme de dezvoltare personală, business, istorie, lucrări care să aducă în atenția cititorilor realizări importante ale societății din ultimii 30-50 de ani.

„Am identificat un segment de piață ce are ca surse de conținut experiența profesională și personală  a autorilor (români – în primul rând – fără a exclude autorii străini), relevanți pentru domeniile lor de activitate (de exemplu: marketing, sociologie, programare neuro-lingvistică, istorie, politică, biografii).

Numele editurii are la bază saltul în învățare, în dezvoltarea personală a fiecărui cititor, salt dat de cunoaștere, de aflarea unor informatii relevante și valoroase la nivel individual și colectiv”, spun reprezentanții acesteia.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici