Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/revistagolan/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310
Vaida Outdoor Sessions #2: performance poetic cu Cenaclub & friends

Vaida Outdoor Sessions #2: performance poetic cu Cenaclub & friends

Vaida Outdoor Sessions #2, organizat de Revista Familia, Revista Golan și ancazaharia.ro, îi are ca invitați pe timișorenii de la CENACLUB. Cu o experiență complexă în zona audiovizualului artistic-experimental, Alexandra Bodnaru și Adrian Băcilă vin să încânte publicul orădean asigurând sound și proiecții video pentru poezia performată pe scenă de Vlad Moldovan, Alexandru Higyed și Cătălina Ioana Obreja.

Seara de poezie multimedia va avea loc sâmbătă, 8 iulie, începând cu ora 21:00 (open gates la 20:00), în grădina de vară MA Hub (Ion C. Brătianu 58, Oradea). Join event aici.

Despre invitații acestei ediții

CENACLUB este un grup de tineri din Timișoara. Avându-i la butoane pe Alexandra Bodnaru (poetă) și Adrian Băcilă (sound & visual artist), CENACLUB dă volum și culoare poeziei începând din 2019.

Vlad Moldovan (n. 1981, Baia Mare) este unul dintre cei mai apreciați poeți contemporani autohtoni. În prezent, redactor la revista clujeană „Steaua”. Autor al volumelor de poeme Blank (2009), Dispars (2012), Glitch (2017) și Ezoezo (2021). În 2018, îi apare la Editura frACTalia antologia Band I.

Alexandru Higyed (n. 1997, Arad) este absolvent de Litere, Istorie și Teologie a UVT (română-engleză). Urmează cursurile masterale de Studii Americane din cadrul aceleiași facultăți. În același timp, lucrează ca librar la „La Două Bufnițe”. Membru al Cenaclului „Pavel Dan” și al Asociației Culturale „Contrasens”, de asemenea fondator al proiectului literar „Comuna 30”. Debutează editorial cu volumul nimic personal (2021).

Cătălina Ioana Obreja, poetă nedebutată, membră „Comuna 30”, una dintre cele mai puternice voci poetice tinere ale Timișoarei. Va citi poezie la Oradea în premieră.

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici