UNTOLD construiește cel mai mare parc de Crăciun din București, în premieră

Organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea anunță că pregătesc în colaborare cu Primăria Sectorului 6, în parcul Drumul Taberei, cel mai mare parc tematic de Crăciun din Capitală. Timp de o lună, vizitatorii se vor putea bucura de o experiență unică, ce îmbină magia din festival cu spiritul sărbătorilor de iarnă UNTOLD.

Parcul se va transforma într-un loc de poveste, în perioada 25 noiembrie – 27 decembrie, ideal pentru momentele unice trăite alături de prieteni și familie și va oferi o experiență magică, în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Pe lângă activitățile tradiționale de Crăciun, organizatorii pregătesc workshopuri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice în premieră pentru București, care vor întreține spiritul sărbătorilor.

Reprezentanții primăriei spun că anul acesta, prin colaborarea cu organizatorii UNTOLD, parcul tematic din Drumul Taberei va deveni cel mai îndrăgit și vizitat loc dedicat sărbătorilor, din țară.

Proiectul este organizat de grupul UNTOLD Universe și este finanțat in totalitate din fonduri private. Târgul de Crăciun va activa în Parcul Drumul Taberei, în baza unui contract de închiriere de spațiu semnat cu Primăria Sectorului 6.

Accesul va fi gratuit, iar programul complet urmează să fie publicat.

Cum va arăta parcul de Crăciun realizat de UNTOLD la București

UNTOLD 2023: peste 11.000 de abonamente s-au vândut în mai puțin de un minut

mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici