Un-hidden Bucharest relevă arta din spații publice prin tururi ghidate gratuite. Program septembrie-octombrie

Proiectul Un-hidden Bucharest documentează, cartează și creează trasee care relevă arta din spațiul public bucureștean, și împreună cu Open Doors, invită publicul să descopere lucrări remarcabile în cadrul a cinci tururi ghidate.

Proiectul Un-hidden Bucharest, creat de Save or Cancel și co-finanțat de Primăria Municipiului București prin ARCUB în cadrul Programului București acasă 2023, facilitează sentimente de apartenență și identitate culturală prin redescoperirea și apropierea afectivă a locuitorilor de oraș și artă, în spațiul public. 

Publicul este invitat să participe la 5 ateliere de artă urbană, 5 tururi ghidate, o intervenție artistică multidisciplinară, un performance live stream și o expoziție, care au ca scop promovarea cunoașterii și a explorării prin artă a spațiilor publice din cartierele din București. 

Calendar tururi ghidate

  • 2 Septembrie 2023, București
  • 16 Septembrie 2023, București
  • 30 Septembrie 2023, București
  • 14 Octombrie 2023, București
  • 28 Octombrie 2023, București

Înscrierile în cadrul tururilor ghidate cu tema street art se pot face deja completând formularul de înscriere aici. Toate activitățile proiectului și produsele proiectului Un-hidden Bucharest sunt puse la dispoziția publicului gratuit.

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici