Trupa newyorkeză Interpol va concerta luna aceasta la București

Trupa newyorkeză Interpol, celebră pentru stilul unic de indie rock și post-punk revival, va concerta la București pe 20 iunie 2023 la Arenele Romane, eveniment care face parte din turneul The Other Side of Make-Believe.

De la începutul carierei lor, Interpol a fost departe de a face excese pe scenă și în studio, cei trei sunt laconici, cu intrumentale și aranjamente fără artificii sau efecte speciale, dar țintite către inimi și cu texte și mesaje psihedelice care te provoacă la meditație. Cântecele Interpol lasă ascultătorului spațiu pentru reflecție și imaginație. Uneori negrul poate fi culoarea speranței.

Concertele turneului The Other Side of Make-Believe, vor acoperi cele mai mari locații de concerte de pe ambele părți ale oceanului Atlantic, și vor răsuna nu doar hiturile recente, ci și piesele clasice de pe albumele vechi, pentru satisfacția cunoscătorilor vechi ai trupei și fanilor neofiți. Paul Banks, Daniel Kessler și Sam Fogarino sunt în cea mai bună formă muzicală și vor demonstra acest lucru live pe 20 iunie la Arenele Romane București la un concertul de neratat.

În deschidere va concerta om la lună, trupă rock din București, cu multiple influențe de la alternative și indie, la post-punk și electro-rock, ale cărei versuri poetice îi dau o semnătură personală.

Bilete se pot găsi aici, aici și aici.

mm
Radu Bejan
Critic literar. S-a născut în 1996 în Oradea. Tot în Oradea a absolvit facultatea de Litere (specializarea Română-Engleză) și programul masteral Literatură Română – Relevanțe Europene. În prezent, urmează cursurile programului masteral Istoria Imaginilor – Istoria Ideilor (UBB Cluj-Napoca, Litere). Colaborator permanent al revistei de cultură „Familia”. Co-fondator al clubului de lectură Pragul Vaida.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici