Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/revistagolan/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310
Trupa byron lansează „Efemeride”, al optulea material discografic, urmat de un turneu național

Trupa byron lansează „Efemeride”, al optulea material discografic, urmat de un turneu național

Trupa byron lansează în această toamnă cel de-al optulea material discografic intitulat „Efemeride”. Albumul va beneficia de un turneu național de promovare și va fi disponibil atât în format digital, pe toate rețelele de streaming, cât și în format fizic, pe suport de CD și vinil.  

„Efemeride” este o colecție de conversații pe care nu le purtăm, o privire directă în ochii omului din oglindă. Pe parcursul celor 10 piese, byron te poartă într-o călătorie prin universul complex al gândurilor și trăirilor recurente, al anxietăților și întrebărilor existențiale, toate împletite subtil cu un fir de speranță și unul de distors.

„Efemeride e un album conceput în vreo doi ani. El cuprinde stările și gândurile pe care le-am avut în timpul ăsta, anxietățile, fricile și filosofiile care m-au bântuit, miile de pași făcuți între aceeași pereți. Apoi a urmat un lung șir de procese, alături de ceilalți byroni: am sortat, am aranjat, am repetat mult, câteodată ne-am învârtit în cerc sau ne-am bucurat de câte o scânteie abia mijită la capătul unui tunel întunecat. Am uitat, ne-am reamintit, am modificat și am reușit să depășim toate deadline-urile din univers. Au trecut 3 ani jumătate de la primul cuvânt scris pe hârtie, dar acum, în sfârșit, e gata. Și știu că nu se compară cu sentimentul pe care îl are un părinte față de copilul său, dar pot să zic doar atât: al nostru e mai frumos!” (Dan Byron, solistul trupei)

Noul album byron este compus în limba română și îi are pe Dan Byron la voce, chitară și flaut, Dan Georgescu la chitară, Sergiu „6” Mitrofan la pian și clape, László Demeter la bas  și Andrei Ilie la tobe. ​​Albumul este înregistrat și mixat la studioul Unda Recording din București de către Dan Georgescu și masterizat de Cristian Varga la MASTERvargas.

Program turneu

Turneul de lansare va cuprinde următoarele concerte, urmând ca și alte date să fie adăugate în scurt timp:

 • 5 octombrie: Legend Pub – Iași 
 • 6 octombrie: Valhalla Pub – Bacău 
 • 7 octombrie: Art Rock – Suceava 
 • 8 octombrie: The Library Pub – Piatra Neamț 
 • 27 octombrie: Time to Rock – Timișoara
 • 2 noiembrie: Rockstadt – Brașov 
 • 3 noiembrie: Soho Music Hall – Bistrița
 • 4 noiembrie: Oldies Pub – Sibiu 
 • 10 noiembrie: Club Touche – Băicoi 
 • 18 noiembrie: Arenele Romane – București
 • 25 noiembrie: Daily Pub – Galați

Biletele pentru concerte sunt disponibile deja pe platforma pe iabilet.

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici