TRAILER. O comedie romantică, o plajă pustie: „Băieții buni ajung în Rai”


Acolo unde nu mai e trafic, doar o plajă pustie și posibilitatea unui nou început, iubirea poate completa peisajul unei eternități liniștite. Băieții buni ajung în Rai, al treilea lungmetraj al regizorului Radu Potcoavă, propune publicului la cinema, din 22 martie, o întâlnire cu o poveste inedită și o scurtă pauză pentru a uita de grijile vieții cotidiene.

Sinopsis

Dan (Bogdan Dumitrache) moare într-un accident de mașină. Ajunge în Paradis, o plajă pustie unde vremea e mereu caldă, iar berea mereu rece. Curând, însă, Dan află că nu e singur în acest loc. Laura (Cosmina Stratan), fata de care era îndrăgostit în liceu, e și ea aici. Vor reuși cei doi, în sfârșit, să fie împreună?

„Când am început să scriu această poveste, era pandemie, fugeam de oameni pe stradă și spălam cu spirt ambalajele produselor cumpărate de la magazin. În acele zile, mai mult ca oricând, îmi doream să nu mai fiu amenințat cu nimic – nici măcar cu Judecata Divină. Pentru că, dacă tot credem în miracole, hai să credem în toate miracolele, nu doar în alea care ne convin. Lumea întreagă se clocea în case, iar eu îmi imaginam plaja aceea superbă, pustie, în care ne aduce Dumnezeu să ne odihnim un pic, înainte de „interviu”.” (Radu Potcoavă, regizor)

Echipa

„Băieții buni ajung în Rai” îi are în distribuție pe Bogdan Dumitrache, Cosmina Stratan, Sergiu Costache, Șerban Pavlu, Florentina Țilea, Ilinca Sava, Liviu Pintileasa, Marian Râlea, Aura Călărașu și Aurora Păunescu. 

Directorul de imagine al filmului este Andrei Butică, montajul a fost realizat de Cătălin Cristuțiu, de sunet s-a ocupat Alexandru Dumitru și de muzică Alin Zăbrăuțeanu, iar Mălina Ionescu semnează scenografia și costumele.

Lungmetrajul a fost produs de Wearebasca și îi are ca producători pe Claudiu Mitcu, Ioachim Stroe și Robert Fița. 

Comedia romantică despre o poveste neașteptată de iubire într-un tărâm magic, scrisă și regizată de Radu Potcoavă, va fi distribuită de Forum Film.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici