TRAILER. Nou în cinema: „Klaus & Barroso”, eveniment exclusiv în rețeaua Cinema City 

Comedia Klaus & Barroso, cu Cosmin „Micutzu” Nedelcu și Adrian Nicolae în rolurile principale, poate fi vizionată în avanpremieră, pe 10 ianuarie 2024, în fiecare oraș din rețeaua Cinema City, de la ora 19:00. Spectatorii care vor achiziționa bilete la evenimentul Comedy Night dedicat avanpremierei naționale a filmului, exclusiv în rețeaua Cinema City, vor primi un premiu garantat, transmit organizatorii. 

Proiecții speciale, alături de echipă

Cinema City România găzduiește și o serie de proiecții speciale în prezența echipei filmului Klaus & Barroso, în perioada 9-24 ianuarie, în mai multe orașe, toate având ca ora 19:00 ca moment de începere.

Aceste proiecții speciale au loc după cum urmează:

Echipa de producție

Produs de Bold Studio, filmul Klaus & Barroso îi are în distribuție pe: Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu, Carol Ionescu, Alexandru Ion, Vlad Drăgulin, Rolando Matsangos, Codrin Boldea, Vlad Brumaru, Cezar Antal, Mădălina Craiu, Șerban Pavlu, Victoria Raileanu, Alin Florea, Mădălina Stoica, Bogdan Farcaș, Cătă Nicolau.

Directorul de imagine al filmului este Mihai Marius Apopei, montajul este realizat de Tudor D. Popescu, iar scenografia și costumele sunt semnate de Alexandra Panaite. 

Producători: Cristian Anastasiu, Bogdan Theodor Olteanu. Producător general: Ionuț Datcu.

Despre film

Protagoniștii – un barman (Klaus) și un bodyguard (Barroso) – încearcă să țină sub control o petrecere clandestină a burlacilor, organizată de un naș guraliv pentru un mire timid, cu prieteni, colegi de muncă și un șef lăudăros, la care își fac apariția o dansatoare curajoasă și un vecin conspiraționist, surprinși de o patroană furioasă și deranjați de niște musafiri periculoși. Dar iubirea își face loc în poveste în mai multe feluri și ar putea salva o situație fără ieșire.

Klaus & Barroso este distribuit de Forum Film, începând cu 16 ianuarie 2024, în cinematografele din toată țara.

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici