Tommy Hilfiger, parteneriat cu seria all-female F1 Academy™ pentru a susține femeile pilot

Tommy Hilfiger anunță un parteneriat de referință cu F1 ACADEMY™. Seria este concepută ca să ajute și să dezvolte tinerele femei pilot, și pentru a o sponsoriza pe Nerea Marti, pilot lider spaniol.

Bazându-se pe o moștenire de parteneriate inovatoare în lumea Formulei 1™, Tommy Hilfiger accelerează folosindu-se de platforma sa globală pentru a le ajuta pe tinerele femei pilot să se simtă puternice și să remodeleze universul sportului. Parteneriatul este construit pe o viziune comună legată de susținerea femeilor pilot neînfricate, ghidându-le să ajungă la nivelurile de elită în competiție. 

„Sunt încântată de abordarea Tommy Hilfiger pentru acest sezon și este uimitor să le purtăm culorile în timp ce depășim limitele în fiecare cursă. Sprijinind F1 ACADEMY, susține toate femeile pilot, ajutându-ne să trecem peste multe bariere. Dincolo de ceea ce se petrece pe pista de curse, aștept cu nerăbdare activările și evenimentele care mă vor ajuta să mă dezvolt pe plan profesional cât și pe plan personal.” (Nerea Marti)

Colaborarea cu echipele de Formula 1™ a început din anii ’90 și continuă cu unul dintre cele cincisprezece costume concepute pentru sezonul 2024. Nerea Martí a debutat într-o mașină și un costum de cursă, amândouă personalizate cu brand-ul TOMMY HILFIGER, în testele pre-sezon din Arabia Saudită în perioada 20-23 februarie. Uniforma personalului F1 ACADEMY este, de asemenea, proiectată și furnizată de Tommy Hilfiger.

„De când mă știu am fost fan al sporturilor moto, care evoluează într-un ritm incredibil, iar F1 ACADEMY™ este în fruntea acestei mișcări. Aștept cu nerăbdare să colaborez cu Susie Wolff, managing director, Nerea Marti, pilot lider, și întreaga echipă F1 ACADEMY pe măsură ce doboară barierele într-un sport dominat de bărbați.” (Tommy Hilfiger)

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici