Tom Jones va concerta în București, la Sala Palatului

Tom Jones va cânta pe 18 iunie la Sala Palatului din București. Primele 200 de bilete din fiecare categorie au preț earlybird și se pun în vânzare joi, 23 februarie, la ora 12:00.

Sir Tom Jones captivează în continuare publicul cu discografia sa atemporală care conține numai piese de succes. Cu o carieră remarcabilă de peste șase decenii, Jones este considerat unul dintre cei mai mari cântăreți din toate timpurile, vânzând peste 100 de milioane de discuri, primind multiple premii și distincții.

Galezul și-a început cariera muzicală ca membru într-o trupă locală numită The Senators. Uterior, Tom și-a format propriul său grup, intitulat Tom Jones and the Squires, susținând concerte în cluburi și pub-uri din zonă. Mai târziu a semnat cu Decca Records la Londra, dând startul unei cariere de succes și obținând faima internațională datorită lansării unor hituri precum: ”It’s Not Unusual”, ”What’s New Pussycat?”, ”Delilah” și ”Green, Green Grass of Home”.

Tom Jones a primit unele dintre cele mai bune recenzii ale carierei sale pentru cele mai recente albume produse de Ethan Johns: ”Surrounded By Time”, ”Long Lost Suitcase”, ”Spirit In The Room” și ”Praise & Blame”. Criticii i-au lăudat atât muzica, cât și performanțele vocale.

Artistul este foarte activ în industria muzicală, participând ca antrenor la emisiunea The Voice UK,  contribuind la evenimentul aniversar de 25 de ani al MusiCares (în onoarea lui Bob Dylan) precum și la cea de-a 57-a ediție a Premiilor Grammy, susținând și cauze caritabile.

Autobiografia ”Over The Top And Back” a fost un best-seller, iar lansarea albumului său din 2021, „Surrounded By Time”, l-a făcut cel mai în vârstă bărbat care a urcat până pe locul 1 în UK Official Album Chart, depășindu-l astfel pe Bob Dylan.

Biletele pentru concertul care va avea loc la Sala Palatului din București, pe 18 iunie, se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Muzica și pe terminalele Selfpay.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici