Titluri noi semnate de autori români în 2022, la Grupul Editorial Trei

Grupul Editorial Trei începe anul cu o nouă carte atât de așteptată de toți cei care s-au îndrăgostit de stilul Cameliei Cavadia din Măștile Fricii, Vina sau Purgatoriul îngerilor. Sufletul lumii va deschide în 2022 lista de autori români publicați de Grupul Editorial Trei.

„Anul acesta începe cu o veste bună pentru cititorii mei, cărora le-am pregătit o carte altfel decât cele pe care le-am scris până acum. Sper să descopere o nouă fațetă a scrisului meu și să le placă. Am pus aici o parte foarte importantă din felul în care văd eu lumea și cum mă raportez la miracolul de fiecare zi.” (autoarea Camelia Cavadia)

Un alt titlu mult-așteptat este ediția revizuită a volumului Filosofia ca mod de viață de Cristian Iftode, care a cucerit anul trecut cititorii cu bestsellerul Viaţa bună. De mai bine de trei ani se cere, în rândul cititorilor, o nouă carte semnată de una dintre cele mai îndrăgite autoare contemporane, așa că Petronela Rotar și Editura Trei pregătesc o surpriză editorială care vă va cuceri.

2022 aduce și o listă bogată de autori români publicați pentru prima oară de Editura Trei: Adriana Săftoiu cu Simfonia semnelor (titlu provizoriu), o carte-document, care pune sub lupă provocările cu care se confruntă minoritatea celor care suferă de surditate; Robert Șerban – Numai copilăria e glorioasă, un volum care conține patru dialoguri cu Dorin Tudoran; Remus Boldea – Prieteni (titlu provizoriu), o carte de proză scurtă ale cărei principale teme sunt adolescența, boala, moartea, invidia și prietenia; Ioan Mihai Cochinescu – Vulpea lui Akira, un roman-puzzle și o călătorie în timp care adâncește misterul unei lumi recent apuse.

Pentru cei mici, 2022 începe la Pandora M cu două titluri minunate semnate de Iulian Tănase și Olimpia Melinte. Iulian Tănase îi delectează pe copii cu o nouă poveste fantastică – Aventurile lui Sacha în Țara Instrumentelor Muzicale Imaginare cu ilustrațiile Cristianei Radu. Iar îndrăgita actriță din serialul Vlad – Olimpia Melinte debutează în literatura pentru copii cu un volum sensibil și emoționant – Serion Pantalon în Țara Amintirilor, minunat ilustrat de Diana Tivu.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici