The Creative Moustache – teatru independent la TNB. Programul lunii octombrie

Programul evenimentelor promovate de The Creative Moustache și găzduite de Teatrul Național din București este acum disponibil pentru luna octombrie.

  • 9 octombrie, de la 18:30 (în Sala Mică): LOVE de și cu Paul Cimpoieru
  • 9 octombrie, de la 20:30 (în Sala Mică): Ion merge la Hollywood, în regia lui Alex Mihail
  • 16 octombrie, de la 18:30 (în Sala Media): Improvisneyland – Comedy Show – spectacole de improvizație
  • 30 octombrie și 11 noiembrie, de la 19:00 (în Sala Mică): Cu ce, Doamne, să mă îmbrac?!, regie: Emanuela Ciucan și Georgeta Marin Vilcu

Despre The Creative Moustache

The Creative Moustache este o societate artistică înființată în anul 2022 care produce spectacole de teatru independente pentru diferite categorii de vârstă, printre genurile abordate se enumeră cele de teatru clasic, muzical, educațional, improvizație, non-verbale și dans. Detalii despre program și spectacolele acestora se regăsesc și pe paginile de socializare The Creative Moustache.

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici