Tema adicției contemporane, explorată într-o premieră la Teatrul Excelsior – „Adrenalină”

Teatrul Excelsior, singurul teatru din București dedicat adolescenților și tinerilor adulți, anunță premiera spectacolului „Adrenalină”, de Gabriel Sandu, o producție ce explorează tema adicției contemporane în diferite forme și cultura pop recentă.

Spectacolul se joacă la Sala Studio a Teatrului EXCELSIOR și va avea premiera oficială sâmbătă, pe 9 martie 2024, de la ora 19:00. 

„Adrenalină” reprezintă o călătorie în timp, în inima Anilor 2000, prin prisma unei trupe dance formate din trei adolescente care au șocat o întreagă țară. Succesul lor fulminant a durat doar o vară, dar emoția de a fi pe scenă în fața mii de oameni care le scandau numele le-a legat destinul pe viață. 20 de ani mai târziu, cele trei decid să se reunească pentru un concert aniversar, oferind oamenilor o incursiune sinceră în lumea faimei de-o vară și în toate controversele ce au urmat. 

Spectacolul devine o oportunitate de a revizita și de a aduce în discuție estetica anilor 2000, sunetul, valorile și obsesiile vremii, prin prisma a trei personaje puternice. 

Costumele reflectorizante și ritmurile dance le însoțesc pe cele trei tinere de la glorie până în adâncurile vieții fiecăreia. Dependențele și relațiile toxice se împletesc într-o poveste organică. Reuniunea trupei nu reprezintă doar un moment de sărbătoare, ci și o ocazie de autodescoperire, în care decorul vibrant al anilor 2000 se transformă sub ochii noștri, reflectând realitățile actuale. (Gabriel Sandu, autorul spectacolului)

Echipa

Cu: Dana Marineci, Oana Predescu, Iulia Samson, reallyrux (apariție video)

Regia: Gabriel Sandu

Scenografia: Clara Ștefana

Coregrafia: Ruxandra Bobleagă

Lighting design: Ruxandra Bobleagă, Miruna Croitoru

Video: Miruna Croitoru

Muzica: PLUSHY

Consultant psihologic: Andreea Găzdaru

Pregătirea muzicală: Maria Alexievici

Producător delegat: Camelia Moroianu

Afiș: Ale Trușcă

Fotografie de Andrei Gindac

Durată & recomandare de vârstă

Durata spectacolului este de 1h 40min, iar organizatorii au stabilit 14+ ca fiind limita recomandată de vârstă a spectatorilor.

Acces & bilete

Biletele se pot achiziționa atât online, direct din site-ul www.teatrul-excelsior.ro, cât și în format fizic, de la casa de bilete a teatrului. 

De asemenea, este important de știut că rezervările pentru grupurile organizate de elevi se pot face la adresa de e-mail organizare@teatrul-excelsior.ro

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici