TEASER. Curând în cinema: puterea curajului și a transformării într-un film-manifest — „Ce-ai făcut la școală?”

Pe 28 martie 2024 se lansează un film-manifest. „Ce ai făcut la școală?” este o inițiativă curajoasă a Asociației GO-AHEAD, sub îndrumarea regizorului Tedy Necula, o poveste despre  nevoia tinerilor de a beneficia de programe de dezvoltare personală și consiliere, despre nevoia acestora de a fi ascultați, înțeleși și validați.

Documentarul surprinde experiențele reale ale elevilor din liceele tehnologice, tineri care se luptă să își găsească locul în lume, deseori înfruntând provocări dificile pentru vârsta la care se află, câteodată în tăcere și singurătate. Acum, ei au ales să își facă cunoscută vocea, să își împărtășească povestea, să își arate vulnerabilitatea într-un efort de a-și face nevoile auzite.

Filmul va putea fi vizionat începând cu luna aprilie în cinematografele din orașele: București, Alba Iulia, Craiova, Vaslui, Cluj, Constanța, Brașov, Timișoara, Ploiești, Iași, Gura Humorului.

De asemenea, filmul va fi vizionat și de către elevii din 35 de licee din București și jud. Ilfov, Dâmbovița, Tulcea, Vâlcea, Bacău, Harghita, Satu Mare, Hunedoara, Ialomița, Suceava, Neamț.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici