Maraton pentru construcția de noi spitale

Peste 1.000 de alergători au ales să facă parte din Semimaratonul București pentru #TeamHOSPICE. Scopul a fost unul caritabil, efortul depus de participanți fiind transpus în donații: toate fondurile generate în urma evenimentului vor fi folosite pentru construcția a două noi spitale – unul la Adunații Copăceni, pentru copiii cu boli incurabile și limitatoare de viață, iar unul la Brașov, pentru adulți. În cadrul evenimentului sportiv desfășurat fizic, cu ajutorul sponsorilor, partenerilor, donatorilor și al alergătorilor, HOSPICE Casa Speranței a strâns fonduri de peste 350.000 de lei, sumă ce va fi folosită pentru construcția spitalelor.

„Participarea tuturor alergătorilor la OMV Petrom Bucharest Half Marathon 2023 a însemnat mai mult ca oricând o dedicare a implicării în scopul unei construcții mult mai mari, a unei SPERANȚE. Nu spun asta doar într-un sens figurat, fiindcă toate fondurile strânse anul acesta au o destinație precisă și necesară: construcția celor două noi Spitale ale Speranței. Unul la Brașov, pentru adulți, iar al doilea la București, pentru copii. Atât alergătorii, cât și sponsorii, partenerii, donatorii au demonstrat din nou că binele se face într-o echipă mare și determinată, că misiunile mărețe trebuie încredințate tuturor celor care pot aloca timp astfel încât șansele de realizare a obiectivelor să fie mari. OMV Petrom Bucharest Half Marathon 2023 a fost un eveniment care ne-a permis și ne permite să fim încrezători că viitorul este al construcției SPERANȚEI. Mulțumesc pe această cale tuturor celor care ne-au fost alături”, a declarat Mirela Nemțanu, CEO HOSPICE Casa Speranței.

mm
Radu Bejan
Critic literar. S-a născut în 1996 în Oradea. Tot în Oradea a absolvit facultatea de Litere (specializarea Română-Engleză) și programul masteral Literatură Română – Relevanțe Europene. În prezent, urmează cursurile programului masteral Istoria Imaginilor – Istoria Ideilor (UBB Cluj-Napoca, Litere). Colaborator permanent al revistei de cultură „Familia”. Co-fondator al clubului de lectură Pragul Vaida.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici