TANGO NEVEROSIMIL. Concert Maxim Belciug (chitară) & Alexandru Nuca (bandoneon)

Sâmbătă 23 octombrie 2021, de la ora 20:00, la Green Hours e seară de tango live. Pe scenă urcă Alexandru Nuca, descântătorul bandoneonului, împreună cu Maxim Belciug, chitaristul Încântărilor, pentru un concert neverosimil de muzică latino-americană, tango, milonga și alte fermecătorii.

Întâlnirea muzicală dintre Alexandru Nuca și Maxim Belciug e unul dintre acele momente fericite care trebuiau să se întâmple, cândva, într-o zi cu două dimineți de muzică și soare. Și iată că s-a întâmplat chiar în această toamnă, iar chitara pasională a lui Maxim Belciug, cu sunetul său aparte și toate pornirile sale, când misterioase și duioase, când brutale și tăioase, își găsește în bandoneonul cântat vrăjitorește de Alexandru Nuca un partener de joc pe măsură. Din muzica lor sar scântei, sar trăiri, sar culori: galben, singura culoare pe care o putea vedea Borges, și azuriu, și verde, culoare de mentă, și roșu sângeriu. E o bogăție, dar nu numai de străvezii, romantice plăceri, ci și de scrâșnet, de dureri, de despărțiri, de împreună. Ca-n viață, și-n muzică, și-n tango. Căci, așa cum a spus Borges, „tangoul dă tuturor un trecut imaginar, ascultând tangoul simțim cu toții cum, în chip magic, am murit în colțul străzii într-o încăierare”.

Concertul are loc sâmbătă, 23 octombrie 2021, cu începere de la ora 20:00 și se desfășoară în sala Green Hours din Calea Victoriei 120. Rezervări se pot face la adresa de email rezervlagreen@gmail.com. Biletele sunt disponibile pe Bilet.ro.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici