Stefan Panhans și Andrea Winkler expun la Borderline Art Space

Vineri, 3 noiembrie, începând cu ora 19:00, Borderline Art Space găzduiește expoziția de artă video „Anima Overdriiiiive” a artiștilor germani Stefan Panhans și Andrea Winkler. Curatoriată de Cristian Nae, expoziția poate fi vizitată până în data de 26 noiembrie 2023.

Stefan Panhans (DE) și Andrea Winkler (DE) realizează, explorând fenomenele cotidiene, un fel de arheologie mentală a mediilor și habitatelor contemporane și a efectelor acestora asupra minții și corpului nostru, a relațiilor noastre sociale și a relației noastre cu natura și mediul înconjurător. Accentul este pus pe fenomenele muncii imateriale post-industriale, pe efectele și buclele de feedback pe le produc hipermediatizarea și digitalizarea tot mai accentuată a modului nostru de viață și cerințele tot mai presante de auto-optimizare asupra asupra identităților noastre fragile, a comportamentului nostru social și a sensibilității noastre corporale.

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici