Start înscrieri la atelierul gratuit Un-hidden Romania: desen cu Serebe și serigrafie cu Octav Avramescu

Un-hidden își propune misiunea de a explora arta ca mijloc de regenerare urbană. Prin urmare, te invită să iei parte, gratuit, la un atelier de desen și serigrafie, menit să stârnească interesul pentru a participa la viața artistică a orașului.

Ești bine-venit/ă indiferent de nivel, deoarece echipa formată din Octav Avramescu și Serebe te va ghida și te va ajuta să creezi propriile lucrări. Vei învăța noțiuni de bază, de la street art la cum să multiplici cu ajutorul serigrafiei desenele tale, interpretând orașul ca o pânză participativă. 

Atelierul de desen cu Serebe și print cu Octav Avramescu (aka. Atelierul de serigrafie de pe lângă Librăria Jumătatea plină) are loc în București în data de 14 mai 2022 și are o durată de aproximativ 3-4 ore. Contactează info@saveorcancel.tv pentru înscrieri și mai multe detalii. Acest atelier poate găzdui cel mult 15 persoane, având ca scop încurajarea exprimării individuale și facilitarea dialogului.

Important de știut: materialele, care includ markers, autocolante, hârtie, vopsele textile, mănuși etc. sunt puse la dispoziția tuturor participanților tot în mod gratuit. În plus, vei serigrafia lucrarea ta în fanzinul colectiv și pe un tricou, pe care le vei lua acasă!

Un-hidden Romania este un program multianual de regenerare urbană imaginat ca serie de intervenții artistice care au ca scop umanizarea spațiilor publice din țară, și promovarea explorării acestora prin artă. https://un-hidden.ro Programul cultural este produs de Save or Cancel (Cristina Popa și Andrei Racovițan) prin feeder.ro și co-finanțat de AFCN.

Ultimele articole

Related articles

1 comentariu

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici