Spotify lansează librăria de cărţi audio în afara Statelor Unite

foto: 9to5mac.com

Spotify extinde disponibilitatea serviciului prin care vinde cărţi audio, ce va fi lansat în mai multe ţări, pe lângă Statele Unite, anunță News.ro.

Cărţile audio vândute vor fi disponibile în mai multe ţări vorbitoare ale limbii engleze, printre care Marea Britanie, Irlanda, Australia şi Noua Zeelandă, anunţă compania cu origini suedeze.

Compania spune că întreaga librărie de cărţi audio va fi disponibilă ţărilor nou înregimentate, fără să existe diferenţe de acces între acestea şi Statele Unite.

Serviciul a fost lansat în luna septembrie, cu un catalog de peste 300.000 de titluri. Cărţile audio pot fi găsite în aplicaţie într-o secţiune dedicată special, numită Audiobooks. În afara secţiunii, există şi recomandări realizate de editorii companiei.

Pe viitor, Spotify va folosi un algoritm pentru a recomanda cărţi audio, aşa cum face şi în cazul celorlalte forme de conţinut disponibile, muzica şi podcasturile.

Pentru că nu vrea să plătească comision către Apple şi Google, Spotify nu permite cumpărarea cărţilor din aplicaţie, ci trimite pentru asta utilizatorii pe site-ul companiei, ceea ce reprezintă o complicaţie nedorită pentru utilizatori şi o piedică în calea succesului serviciului.

Până acum, compania nu a oferit informaţii privind numărul de utilizatori sau de cărţi audio vândute.

mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici