Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/revistagolan/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310
Expoziția „Desene tandre despre Dragoste și Viață”

Expoziția „Desene tandre despre Dragoste și Viață”

Camera K’ARTE invită publicul vineri, 30 iunie 2023, începând cu ora 19.00, la deschiderea expoziției personale a artistei Silvia Trăistaru Desene tandre despre Dragoste și Viață. Expoziția „Desene tandre despre Dragoste și Viață” poate fi vizitată în spațiul Camera K’ARTE, Strada George Enescu 2, Târgu Mureș 540052, România, de luni până vineri, între 17.00-19.00 sau într-un alt interval orar prin programare la 0723909866.

Desene tandre despre Dragoste și Viață este titlul unui set de lucrări ce reprezintă practici și abordări recente în evoluția artistică a Silviei Trăistaru. Lucrarile ei încorporează cuvinte si necesită lucrul cu text, selectând cuvinte sau propoziții care au o semnificație personală pentru artistă, transformându-le prin desen, în tehnica creion și marker pe hârtie, cu texturi și structuri. Desenele analizează situații de viață într-o manieră proprie, terapeutică (ca și modalitate se apropie instinctiv de metoda innerwise), explorând zone ale subconștientului. Ea se adâncește în complexitatea și influența amintirilor personale și a memoriei transgenerationale. Proiectul abordează cu tandrețe problematici ale minții, dar și ale inimii.

O parte din lucrările Desenelor tandre au fost expuse anul trecut, la finalul lunii mai, în Camera 30/ Atelierele Malmaison (și au făcut parte din Open Doors II), iar altele au fost expuse în iulie la E T A J artist-run space. Pentru deschiderea spațiului-atelier L I G H T din Stuttgart din iunie 2022, Silvia a creat un nou corpus de lucrări care a întregit seria Desenelor tandre despre Dragoste și Viață.

mm
Radu Bejan
Critic literar. S-a născut în 1996 în Oradea. Tot în Oradea a absolvit facultatea de Litere (specializarea Română-Engleză) și programul masteral Literatură Română – Relevanțe Europene. În prezent, urmează cursurile programului masteral Istoria Imaginilor – Istoria Ideilor (UBB Cluj-Napoca, Litere). Colaborator permanent al revistei de cultură „Familia”. Co-fondator al clubului de lectură Pragul Vaida.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici