„SHAZAM! FURIA ZEILOR”, pe marile ecrane din România

SHAZAM! FURIA ZEILOR are premiera pe marile ecrane în 17 martie. Filmul adus de New Line Cinema continuă povestea adolescentului Billy Batson.

Înzestrat cu puterile zeilor, Billy Batson împreună cu frații săi adoptivi încă învață cum să jongleze între viețile de adolescenți și responsabilitățile de supereroi adulți. Dar când fiicele lui Atlas, un trio răzbunător de zei antici, sosesc pe Pământ în căutarea magiei ce le-a fost furată, Billy — alias Shazam — și familia lui sunt împinși fără voia lor într-o luptă pentru superputeri ce pune la încercare viețile lor și soarta întregii planete.

SHAZAM! FURIA ZEILOR îi readuce pe membrii distribuției originale Zachary Levi în rolul lui Shazam, Asher Angel ca Billy Batson, Jack Dylan Grazer ca Freddy Freeman, Adam Brody în rolul supereroului Freddy, Ross Butler în rolul supereroului Eugene, Meagan Good în rolul supereroinei Darla, D.J. Cotrona în rolul lui Pedro, Grace Caroline Currey ca Mary Bromfield, Faithe Herman ca Darla Dudley, Ian Chen ca Eugene Choi, Jovan Armand în rolul lui Pedro Pena, Marta Milans ca Rosa Vasquez, Cooper Andrews ca Victor Vasquez și cu Djimon Hounsou în rolul Vrăjitorului. Distribuției i se alătură și Rachel Zegler, Lucy Liu și Helen Mirren.

Filmul este regizat de David F. Sandberg (Shazam!, Annabelle: Creation) și produs de Peter Safran (Aquaman, Brigada Sinucigașilor). În spatele camerei, regizorului Sandberg i se alătură directorul de fotografie Gyula Pados (franciza Jumanji), designerul de producție Paul Kirby (The Old Guard, Jason Bourne) și editorul Michel Aller (Shazam!, Călugăriţa).

New Line Cinema și Warner Bros. prezintă o producție Peter Safran, un film de David F. Sandberg, SHAZAM! FURIA ZEILOR ce va fi distribuit în România de Vertical Entertainment și va avea premiera în 17 martie 2023 în cinematografe.

mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici