Sesiune de Q&A și autografe cu Jessica Vitalis la Cărturești Carusel

Jessica Vitalis, autoarea bestsellerului „Blestemul lupului”, vine în România pentru a-și cunoaște cititorii și a intra în dialog cu aceștia. Editura Corint și Cărturești Carusel ne invită, cu această ocazie, la sesiunea de Q&A și autografe cu scriitoarea, care va avea loc vineri, pe 17 mai, de la ora 13:00. Gazda întâlnirii este Sonia Marta, autoare de cărți pentru copii în limba engleză.

Despre „Blestemul lupului”

O poveste despre familie, prietenie, despre tradiții și credințe și o aventură în căutarea adevărului.

De când au apărut zvonurile că ar fi Clarvăzător, Ucenicul Gauge este nevoit să stea ascuns: îl ajută în secret pe bunicul lui tâmplar și are voie să iasă afară doar la venirea serii. După ce băiatul povestește că l-a văzut pe Lupul invizibil, locuitorii superstițioși din Bouge-de-lângă-Mare se tem că Gauge prevestește moartea și că prezența lui ar putea aduce sfârșitul altcuiva. Dar Marele Lup Alb vine și după bunicul lui, iar puștiul rămâne complet singur. Confruntându-se cu o nouă realitate, Gauge pornește într-o călătorie neașteptată, în încercarea de a-și dovedi nevinovăția, având-o alături pe Roux, o tânără colecționară de pene. Împreună, reușesc să facă față durerii care îi unește și să descopere adevăruri răscolitoare.

Despre autoare 

Jessica Vitalis are studii în administrarea afacerilor, la Columbia Business School, dar și-a stabilit un nou țel de când și-a descoperit pasiunea pentru scris: să stimuleze dragostea pentru cărți, creând povești captivante. În scrierile ei atinge subiecte precum tăria de caracter și tenacitatea, motivând și invitând cititorii la reflecție. Cărțile i-au fost traduse în mai multe limbi de circulație internațională și au fost primite cu recenzii pozitive.

Locuiește și creează în Ontario, dar merge la conferințe, festivaluri și discuții în școli din toată America de Nord.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici