Seria atelierelor „Artă în lucru” s-a încheiat

Save or Cancel a organizat o serie de ateliere creative în București, cu ocazia Zilei Culturii Naționale.

Proiectul Atelierele „Artă în lucru” a propus o serie de șase ateliere educative, în perioada 15-31 ianuarie 2023, susținute de artiști activi și apreciați din comunitatea street art, precum Serebe, John Dot S și Sandi.

Participarea a fost gratuită, iar cei prezenți au primit toate materialele necesare. În plus, participanții au avut ocazia să lucreze și să schimbe idei cu artiștii preferați și să realizeze o mică lucrare pe care să o păstreze în arhiva proprie.

În cadrul celor șase ateliere, deopotrivă recreaționale și educative, au participat persoane cu vârste și abilități diferite. A fost o oportunitate excelentă de a descoperi artiști extraordinari și lucrările lor într-un mod inedit și participativ.

Proiectul cultural Atelierele „Artă în lucru”, finanțat de Ministerul Culturii, susține cu ajutorul unor artiștilor remarcabili educația artistică nonformală pentru toate categoriile de public, indiferent de pregătirea acestora. Implicând artiștii în crearea atelierelor, proiectul a oferit participanților oportunitatea de a dobândi de la artiști informații practice despre tehnici de lucru, dar și despre activitatea și motivația acestora.

Descoperă mai multe fotografii aici.

mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici