Seară de tango în cadrul mini-festivalului POIESIS de la Casa Kerim

Sâmbătă, 2 martie 2024, primăvara e întâmpinată cu o seară de tango la Casa KERIM. Bandoneonistul Alexandru Nucă și chitaristul Maxim Belciug vin pentru prima oară în casa culturală de pe strada Parfumului pentru o seară de muzică live, cu ritmuri latino-americane, tango, milonga și altele. 

Parte din mini-festivalul POIESIS

Concertul începe la ora 19:00 și se desfășoară în Casa scriitoarei și jurnalistei Silvia Kerim și a regizorului Mircea Veroiu, un spațiu intim și inedit pentru evenimente artistice, aflat pe str. Parfumului 19, în București.

Evenimentul are loc în cadrul mini-festivalului POIESIS și este însoțit de un târg-expoziție cu vânzare în care expun artiștii: Ada Moisă, Andrei Stan, Cristiana Bucureci, Livia Marinescu, Nicoleta Ababei, Ruxandra Niculae, Oana Kuzmanovska, Barbara Puhr, Alexandra Nor, Gligor Kuzmanovski. 

Acces

Actul artistic se desfășoară pe bază de donație, care merge exclusiv la artiști și întreținerea casei. Rezervările se fac la adresa de mail: rezervarihearth@gmail.com sau la numărul de telefon 0724 293 708.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici