Se redeschide, după 18 ani, singurul cinematograf din județul Sălaj

Singurul cinematograf din județul Sălaj se redeschide după 18 ani. Scala din Zalău a fost renovat recent cu bani din fonduri europene, peste 3 milioane de euro.

Cinematograful are o sală mare de proiecţie cu 217 locuri, o sală cu 40 de locuri, ambele funcționale în sistem 2D și 3D, dar şi un planetariu digital. Acesta nu mai funcționa din anul 2005, fiind preluat de administrația locală din anul 2010, iar recent a trecut printr-un amplu proiect de reabilitare cu bani europeni. Lucrările au costat 3,2 milioane de euro.

Redeschiderea cinematografului, după mai bine de 18 ani de la ultima proiecție, va avea loc pe 24 de februarie, la ora 17:00, când în sala mare va fi proiectată în format 3D pelicula lui James Cameron – Avatar 2 The Way of Water.

În aceeași zi, de la ora 17:45, va fi difuzat filmul Titanic a 25-a Aniversare, relansat și remasterizat în format 3D. Biletele vor putea fi achiziționate și online:

„Menționăm faptul că, la site-ul cinematografului încă se lucrează și vă asigurăm că va deveni operațional în perioada următoare. Vom reveni cu specificații precise în momentul în care rezervările online și casieria vor deveni funcționale și se vor putea achiziționa bilete”, spun reprezentanții Primăriei Zalău.

Cinematograful din Zalău va funcționa de luni până vineri între 15.00 și 23.00, iar sâmbătă și duminică între 12.00 – 23.00.

mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici