Se lansează Departamentul de Cercetare Madrigal for Babies – muzicoterapie și educație muzicală timpurie în perioada pre și post natală

Marți, 16 ianuarie 2024, începând cu ora 17:00, are loc conferința de presă dedicată lansării Departamentului de Cercetare „Madrigal for Babies” în cadrul Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”.

Evenimentul va avea loc la Casa Madrigal, Aleea Dealul Mitropoliei nr. 11, București, în prezența Ministrului Culturii, Raluca Turcan.

Departamentul de Cercetare „Madrigal for Babies – muzicoterapie și educație muzicală timpurie în perioada pre și post natală” este o nouă direcție în activitatea Corului Madrigal dedicată studiului și promovării la nivel național a impactului muzicii și educației muzicale asupra celor mai mici dintre ascultători, în parteneriat cu Asociația Română de Muzicoterapie și în colaborare cu Universitatea Națională de Muzică din București și Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

Început ca proiect pilot în anul 2023, alături de muziciana și muzicoterapeuta Angelica Postu, președinta Asociației Române de Muzicoterapie, conceptul „Madrigal for Babies” a făcut cunoștință cu publicul bucureștean în vara anului trecut, în cadrul unui concert dedicat bebelușilor și femeilor însărcinate.

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici