Se întoarce Ruralympics, singurul festival Rural de Tineret din România

Se întoarce cea de-a patra ediție a Ruralympics, jocurile Olimpice de la Țară, singurul festival Rural de Tineret din România. Ruralympics este un eveniment de trei zile plin de activități distractive și provocări adresate în principal tinerilor din zonă, comuna Teișani, Prahova și împrejurimi. Însă activitățile sunt de așa natură încât oamenii de toate vârstele pot să ia parte, fie individual, fie în grup.  

Cea de-a patra ediție vine cu aceeași atmosferă cu care v-a obișnuit, îmbunătățită și reîmprospătată, în aceeași locație, între 5 și 7 august.  

Ruralympics este organizat și co-creat cu ajutorul a 20 de voluntari internaționali și locali din cadrul proiectului Rural Youth Festival care locuiesc și muncesc împreună pentru succesul acestui eveniment. Festivalul își propune să aducă în lumină abilitățile pe care le au cei ce locuiesc și muncesc la țară, într-un mod distractiv. Mai mult, acest festival țintește sprea crearea unui sentiment de comunitate și să acționeze ca un mediu în care localnicii să petreacă timp de calitate cu cei dragi și să socializeze cu ceilalți.  

În fiecare zi vor fi organizate simultan diferite activități: diferite de la o zi la alta, un mix de jocuri de inteligență și dexteritate, abilități practice, sport și câteva activități de lungă durată. Printre acestea se numără și… concurs de muls vaca, rațele și vânătorii cu bureți, ruralthlon, concurs de desenat, fotbal chinezesc cu sticle, concurs de făcut mămăligă. Scenă deschisă și seri de film vor avea loc, de asemenea, la festival. 

Pentru informații actualizate și detaliate despre Ruralympics și Curba de Cultură: website, Facebook, Instagram, YouTube, TikTok.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici