Se caută voluntari pasionați de lectură pentru Festivalul Internațional de Carte Transilvania

Festivalul Internațional de Carte Transilvania (FICT) caută voluntari pasionați de cărți și lectură pentru organizarea evenimentului ce va avea loc în perioada 15-18 septembrie 2022, în Piața Unirii din municipiul Cluj-Napoca.

„În calitate de voluntar, se cere să dai dovadă de seriozitate, de punctualitate și să ai un spirit de echipă dezvoltat. Pentru munca depusă în cadrul festivalului vom încheia contract de voluntariat, vei fi premiat cu cărți, vei primi diplomă și vei avea oportunitatea de a interacționa direct cu invitații FICT”, potrivit organizatorilor. 

Cei interesaţi pot trimite CV-ul pe adresa transilvaniabook@gmail.com. În cazul în care vor fi selectați, aceștia vor fi contactați telefonic. Mai multe detalii în legătură cu atribuțiile din cadrul festivalului sau alte beneficii vor fi discutate ulterior.

Despre FICT

Festivalul Internațional de Carte Transilvania susține cultura română. În fiecare an, în cadrul evenimentului sunt prezente cele mai importante edituri naționale și au loc peste 100 de lansări de carte, sunt prezenți invitați de onoare din diferite țări, au loc întâlniri cu scriitori români urmate de sesiuni de autografe și lecturi publice, recitaluri de poezie, conferințe, colocvii, spectacole de teatru. Festivalul Internațional de Carte Transilvania reunește an de an toate laturile artei într-un proiect unic european, contribuind direct la stimularea interesului pentru cultură și lectură.

FICT are un caracter educativ, științific, cultural și social, având scopul promovării cercetării științifice, a culturii române, a spiritului civic, susținerii publicațiilor științifice de specialitate,  organizării de manifestări științifice și expoziționale.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici