Scriitorul Cristian Fulaș lansează cartea „Specii”

Scriitorul Cristian Fulaș lansează cea mai recentă carte a sa, Specii, publicată la editura Polirom. Evenimentul are loc joi, 2 martie, de la ora 18.00, la Librăria Șt. O. Iosif din Brașov, când va avea loc și o scurtă sesiune de autografe.

„Noul roman al lui Cristian Fulaș, Specii, nu seamănă cu nici una dintre cărțile publicate anterior de acest autor versatil și imprevizibil, care reconstituie minuțios – inclusiv la nivel de limbaj – lumea de azi, degradată, coruptă și haotică. «Lăsați orice speranță, voi ce intrați…» în universul ficțional populat de personaje precum Miron, politicianul ajuns din mare șef de partid un biet pușcăriaș părăsit de toți, Victor, omul lui de încredere care visează să devină împărat într-o lume de slugi, Corina, această Madame Bovary contemporană care nu știe cum să-și umple timpul (al ei și al copilului) fără ecrane și internet, sau Gelu, cel care, deși apare sporadic în paginile cărții, sintetizează perfect tupeul nețărmurit al canaliei absolute. Prozator pursânge, Cristian Fulaș ne oferă o radiografie bine calibrată a deșertăciunii, într-o narațiune care surprinde tensiunea destrămării realului în condițiile absenței totale a sensului.” – Carmen Mușat

Cartea Specii poate fi achiziționată din librărie sau de pe site-ul Libris.ro.

Cristian Fulaș a debutat în 2015 cu Fîşii de ruşine. Tot în 2015 a publicat Jurnal de debutant (Tracus Arte), iar în 2016, După plîns (Casa de Editură Max Blecher & Gestalt Books). Au urmat cărțile Cei frumoși și cei buni (Editura Polirom, 2017), Povestea lui Dosoftei (Editura Muzeelor Literare, 2018), Ioșca (Editura Polirom, 2021) și Celan. Am trăit, da (Editura Polirom, 2022).

mm
Liviu Ardelean
Și-a început activitatea în mass-media în anul 2007, făcându-și auzită vocea la mai multe posturi locale de radio din Transilvania. În 2020, a făcut tranziția către domeniul comunicării strategice și a devenit consilier de imagine. Pe lângă activitatea în PR, contribuie cu articole și analize la publicații precum Revista Golan și Educație Privată.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici