Save or Cancel anunță lansarea revistei „Artă în lucru, nr. 2”

Al doilea număr al revistei „Artă în lucru, nr. 2” este disponibil online, iar în curând va putea fi răsfoit gratuit în rețeaua Bibliotecii Metropolitane București.

Proiectul editorial produs de Save or Cancel ia forma unei reviste interactive, care invită cititorii să devină co-autori ai unor noi lucrări de artă și să exploreze arta urbană contemporană într-un mod inedit. Revista „Artă în lucru, nr. 2” este un puzzle alcătuit din materiale și produse culturale din diferite domenii. Revista încurajează gândirea creativă prin exerciții de colorat sau de tip rebus, integrame, unește punctele, găsește diferențele între imagini.

De colorat, completat, investigat

Revista „Artă în lucru, nr. 2” oferă spre colorat, completat și investigat lucrările și schițele unora dintre cei mai activi și apreciați artiști precum Aeul, Homeboy, Ionut Popescu, iZZY iZVNE, MSER, Ortaku, Pandele, Pisica Pătrată, RUN și Serebe alături de o serie de artiști emergenți precum Alexa Lincu, Antonia C, Coon One, Doni, Eugen Munteanu, Louis K. Jamal, Roper și SANDi.

În plus, revista conține trei schițe realizate de Andreea Gabriela Tudor (locul I), Aara (locul II) și Maria Tender (locul III), desemnate câștigătoare prin vot public, în urma apelului deschis lansat în cadrul proiectului.

Publicația „Artă în lucru, nr. 2” prezintă o serie de activități, jocuri și schițe care stârnesc creativitatea și stimulează interesul pentru artă în rândul audiențelor generale, copii și adulți deopotrivă, și sunt menite să îi apropie de lucrările artiștilor români și internaționali, care activează în diverse domenii, cum ar fi ilustrație, design, grafică și street art. Poate fi comandată de aici.

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici