Save or Cancel anunță lansarea primului număr al revistei „Artă în lucru”, proiect editorial interactiv

Proiectul editorial produs de Save or Cancel ia forma unei reviste interactive, care invită cititorii să devină co-autori ai unor noi lucrări de artă și să exploreze arta urbană într-un mod inedit. Revista Artă în lucru este un puzzle alcătuit din materiale și produse culturale din diferite domenii. Revista încurajează gândirea creativă prin exerciții de colorat sau de tip rebus, integrame, unește punctele, găsește diferențele între imagini.

Unii dintre cei mai apreciați artiști

Revista Artă în lucru oferă spre colorat, completat și investigat lucrările și schițele unora dintre cei mai activi și apreciați artiști. Printre aceștia: Aeul, Aito Kitazaki, Coon One, Dan Perjovschi, Iluc, Irina Mocanu, John Dot S, Livi Po, Pisica Pătrată, SANDi, Serebe și Viață. În plus, revista conține trei schițe realizate de Diana Nimara (locul I), Razew (locul al II-lea) și Delia Cîrstea (locul al III-lea), desemnate câștigătoare prin vot public, în urma apelului deschis lansat în cadrul proiectului.

Ilustrație, design, grafică și street art

Publicația Artă în lucru prezintă o serie de activități, jocuri și schițe care stârnesc creativitatea și stimulează interesul pentru artă în rândul audiențelor generale, copii și adulți deopotrivă. Acestea sunt menite să îi apropie de lucrările artiștilor români și internaționali, care activează în diverse domenii, cum ar fi ilustrație, design, grafică și street art.

Primul număr al revistei Artă în lucru își propune să pună bazele unei publicații remarcabile pentru calitatea conținutului și selecției de artiști, continuând eforturile organizației Save or Cancel de promovare și susținere a artei contemporane românești. Primul număr al revistei va fi în curând disponibil în rețeaua Bibliotecii Metropolitane București, pe feeder.ro și în alte magazine.

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici