„Săptămâna Psi” se întoarce în Cărturești cu evenimente susținute de psihoterapeuți și profesori universitari: 34 de ateliere în 10 orașe din țară

Organizată de Editura Trei în colaborare cu librăriile Cărturești, noua ediție a Săptămânii Psi (6-10 noiembrie) îi invită pe cei interesați de răspunsuri la mari întrebări să participe la 34 de ateliere cu psihoterapeuți și profesori universitari în 10 orașe din țară. Cei prezenți vor afla de la vorbitori care sunt cauzele depresiei, la ce ne ajută anxietatea, cum poate fi îmblânzit sabotorul interior, dar și de ce sunt utile certurile în cuplu sau cum pot fi ajutați copiii să-și construiască o stimă de sine sănătoasă.

Dintre cărțile care stau la baza acestor ateliere, trei titluri sunt apărute, în această toamnă, la Editura Trei: Mijlocul vieții. Între echilibru și dezechilibru (Silviu Dragomir), Emoții în farfurie. Cum să faci pace cu tine și cu farfuria ta (Ancuța Coman-Boldișteanu) și Nebuni după pisicile noastre nebune (Claude Béata).

Atelierele de psihologie încep de la ora 19:00 și au loc în București, Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Sibiu, Piatra-Neamț, Timișoara, Craiova, Ploiești și Constanța. Accesul este liber, în limita locurilor disponibile.

În perioada 6-12 noiembrie, cărțile de psihologie ale Editurii Trei vor beneficia de o reducere de 20% în întreaga rețea a librăriilor Cărturești.

Program

BUCUREȘTI, Cărturești Verona

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici