Săfițicuminți se alătură inițiativei mondiale #nohatefamily: uniți pentru iubire, diversitate și conviețuire pașnică

Săfițicuminți se alătură inițiativei mondiale #nohatefamily: uniți pentru iubire, diversitate și conviețuire pașnică. Proiectul a fost inițiat la Köln, dar a acaparat repede și alte orașe europene, fără a se limita la acestea. A ajuns chiar și în America, iar acum își face simțită prezența și în București, acolo unde se pune la cale un proiect inedit.

Peste 60 de artiști români la evenimentul de la București

La evenimentul de stickere și live painting Wall of Love / No hate family de la Kraft Market (Matei Milo 8-10, București) vor fi prezenți peste 60 de artiști români. Fiecare va contribui la proiectul comun Wall of love, care înseamnă un colaj uriaș alcătuit din stickere.

Open call pentru artiști locali

Pe lângă misiunea principală, organizatorii de la Săfițicuminți fac apel și la orice creator care dorește să-și prezinte creațiile publicului spre vânzare, punând accent pe minunata lume a felinelor deoarece una dintre misiunile organizatorilor este cea de a ocroti animalele. În cele din urmă, aceștia își propun să adune fondurile necesare pentru a pune bazele unui adăpost pentru pisici.

Când și unde

Artiștii și spectatorii sunt așteptați la Kraft Market (Matei Milo 8-10, București) în weekendul 15-16 iulie 2023, între orele 14:00 și 20:00.

Mișcarea mondială #nohatefamily

Mișcarea #nohatefamily își propune să unească oamenii împotriva urii prin inițiative de artă care să valorifice mesajele pozitive și creative, folositoare comunității fără discriminare de orice fel.
mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici