Romanul scris de Martin Österdahl, director executiv Eurovision, disponibil în limba română

Crime Scene Press propune o lectură pentru începutul noului an: romanul proaspăt ieșit de sub tipar Sfârșitul Anului Nou, scris de Martin Österdahl, directorul executiv al concursului Eurovision.

Sfârșitul Anului Nou este un thriller tensionat, combinat cu dramă psihologică, cu o răsturnare de situație incredibilă – un roman perfect pentru iubitorii genului, dar și pentru cei ce își doresc să descopere acest tip de acțiune trepidantă care se desfășoară ca într-o piesă de teatru pe care nu o poți uita după ce ai închis ultima pagină.

Despre carte

Un dineu cu final dezastruos. Un trecut păstrat secret. Ebba și Marlon, doi adolescenți, sunt îndrăgostiți nebunește unul de celălalt și organizează un plan prin care să își întâlnească reciproc părinții. Când toți cei șase se strâng sub același acoperiș la un dineu de Anul Nou, nerăbdarea plină de emoții se transformă rapid în groază. Se pare că adulții au un trecut comun, iar atmosfera se împovărează de o tensiune apăsătoare. Ce s-a întâmplat, de fapt, în viața lor din trecut? O dramă claustrantă în care tensiunea crește de la o pagină la alta și care explorează întunericul ascuns dedesubtul relațiilor interpersonale de zi cu zi.

Despre Martin Österdahl

Născut și crescut în Suedia, Martin Österdahl are o carieră lungă și impresionantă în domeniul media. Autorul este producător de televiziune și a fost director de programe al SVT, iar începând din 2020 este director executiv al Concursului Eurovision. De-a lungul timpului a produs unele dintre cele mai de succes show-uri TV din Suedia, precum „Expedition Robinson,” „Allt för Sverige,” și „Melodifestivalen,” fiind și autorul unei serii thriller de succes – Max Anger

Österdahl a publicat prima carte în 2016, iar odată cu Sfârșitul Anului Nou autorul s-a impus drept una dintre cele mai captivante voci noi ale subgenului domestic noir.

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici