Romanian Jewelry Week 2023 s-a încheiat. Care sunt câștigătorii ediției

A patra ediție a Romanian Jewelry Week, cel mai extins eveniment dedicat bijuteriei contemporane, s-a încheiat duminică, 9 octombrie, cu festivitatea de decernare a premiilor desfășurată la Biblioteca Națională a României. Timp de cinci zile, peste 3000 de vizitatori au admirat bijuteriile de autor în locația centrală, precum și în celelalte cinci locații conexe din București.

În cadrul evenimentului, Bucureștiul a găzduit expoziții cu peste 230 de designeri internaționali, conferințe, workshop-uri de bijuterie contemporană și tururi ghidate la Muzeul Național al Literaturii și la Muzeul Cotroceni. De asemenea, au avut loc expoziții și târguri de bijuterie contemporană la OTOTO, AlbAlb și Assamblage Gallery.

La Târgul de bijuterie contemporană Romanian Jewelry Week, publicul a avut oportunitatea de a înțelege autenticitatea fiecărei piese direct de la peste 60 de designeri de bijuterie de autor din România, Marea Britanie, SUA, Australia, Franța, Kuwait, Cehia, Lituania, Italia, Grecia, Mexic, Lituania, Ucraina, Belgia și multe altele.

Câștigătorii Romanian Jewelry Week 2023 

  • The Grand Award of Romanian Jewelry Week 2023 – Sharareh Aghaei
  • Romanian Jewelry Week 2023 awards prin selecția lui Charon Kransen – Maria Eugenia Ramos și Demitra Thomloudis
  • The award for excellence in technique at Romanian Jewelry week prin selecția Bernadette Pinet-Cuoq, președinte a Federației Europene de Bijuterie – Marie Jianu
  • Romanian Jewelry Week 2023 Award  prin selecția Cristinei Felipe – Yuqing cu o mențiune specială pentru Isabella Perez Barros și pentru artiștii din Ucraina
  • The award for social message at Romanian Jewelry Week 2023 prin selecția Justyna Teodorczyk – Director al Galeriei de Artă in Legnica, Poland – Ivana Tilesova
  • The Ilias Lalaounis Jewelry Museum Award at Romanian Jewelry Week prin selecția lui Byron Vafeiadis, curator la Education and Collections la Muzeul de Bijuterie Ilias Lalaounis Jewelry din Atena, Grecia  –  Tomas Miskovic și Elvira Cibotti.
  • The Lost in Jewelry Magazine award at Romanian Jewelry Week – Maria Eugenia Ramos
  • The Mydaybyday Gallery award at Romanian Jewelry Week 2023 – Adeliia Lisohor
  • Revista Atelierul award at Romanian Jewelry week 2023 – Wenyin Jiang
  • Assamblage Contemporary Jewelry School award at Romanian Jewelry Week prin selecția Andreiei Gabriela Popescu – Wenyin Jiang.
mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici