Rockstadt Extreme Fest 2022. A opta ediție REF aduce 55 de trupe în 5 zile la Râșnov

Rockstadt Extreme Fest 2022 va avea loc în perioada 3-7 august 2022, la poalele cetății Râșnov, în inima Transilvaniei. Cu două scene mari, teren de camping, băuturi la prețuri accesibile, food court și 55 de trupe care vor cânta pe parcursul a 5 zile, cea de-a 8-a ediție a festivalului este pregătită să continue experiența unei vacanțe extreme pentru mii de fani ai muzicii rock.

După succesul ediției din 2019, Rockstadt Extreme Fest anunță un line-up special. Printre trupele pe care le puteți vedea pe cele două scene se numără LAMB OF GOD, BEHEMOTH, BULLET FOR MY VALENTINE, HEAVEN SHALL BURN, PHILIP H. ANSELMO AND THE ILLEGALS (Performing A Vulgar Display Of Pantera), CARCASS, KATAKLYSM, OVERKILL, ROTTING CHRIST, RISE OF THE NORTHSTAR, THE BLACK DAHLIA MURDER și mulți alții.

Festivalul se va desfășura pe parcursul a 5 zile, iar organizatorii pun la vânzare, pentru început, un număr de 5000 de abonamente pentru a maximiza șansele ca festivalul să poată avea loc având ca reper restricțiile de până acum. Dacă situația le permite, aceștia vor suplimenta numărul de abonamente și vor pune în vânzare și bilete pe zile.

Este deschisă la vânzare si o nouă categorie de preț: 250 lei pentru copii între 10 și 16 ani. La momentul intrării la festival se va verifica vârsta, iar accesul va fi permis numai dacă copiii au împlinit 16 ani și dacă sunt însoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal deținător de bilet valabil. Accesul copiilor cu vârsta până în 10 ani este gratuit dacă sunt însoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal deținător de bilet valabil.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici