Rocanotherworld #8. Warhaus, Luna Amară, Zimbru și alții se alătură line up-ului 

Warhaus, renumitul artist internațional se alătură line up-ului ediției din 2023 a Rocanotherworld. Alături de primii artiști anunțați pe scena festivalului, Madrugada, Moonlight Breakfast, Orkid, We Singing Colors, Mihai Popoviciu, se alătură în line up: Warhaus, Luna Amară, Basska, Zimbru, Afgo, Lemon și Rana. Cea de-a 8-a ediție a festivalului Rocanotherworld va avea loc în Iași în perioada 22-25 iunie 2023, în zona Aroneanu, la brizo. 

Early Bird pentru elevi și studenți

Anunțul celui de-al doilea val de artiști a adus și noi abonamente disponibile spre achiziție, respectiv cele Early Bird pentru elevi și studenți, abonamentele generale Late Bird și cele gratuite pentru copiii sub 12 ani. Acestea pot fi achiziționate online

Rocanotherworld 2023 este un festival explorator de muzică, artă, gânduri, oameni și idei, organizat la Iași de Asociația Industrii Creative și Showberry, ce a luat naștere în 2016, in memoriam Ioan Dan Niculescu. Acesta reprezintă o călătorie colectivă, o stare de spirit, o celebrare a vieții prin (re)conectarea la valori, o efervescență culturală și o conturare a felului de-a fi – curios, diferit și pentru ceilalți.

Peste 15.000 de participanți la ediția trecută

Cea mai recentă ediție a festivalului Rocanotherworld, a șaptea, a avut loc în zona de agrement Aroneanu din Iași în perioada 23-26 iunie 2022. Manifestarea s-a bucurat de peste 15.000 de participanți în public, iar concertele difuzate online au avut peste 70.000 de vizualizări. Patru scene cu 16 trupe invitate, 15 DJ și 10 artiști de improvizație au alcătuit programul muzical al festivalului. 

Abonamentele pentru Rocanotherworld 2023 au fost puse deja în vânzare în număr limitat și la un preț promoțional, iar acestea sunt disponibile spre achiziționare online

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici