ReVederi: atelier de colaje handmade marca Săfițicuminți

Comunitatea Săfițicuminți continuă seria de ateliere de colaje pe data de 15 octombrie 2022, la CoOperativa (Icoanei 86) de la ora 16:00. Artista Cristiana Bucureci va îndruma cursanții în lumea suprarealistă a colajelor și împreună vor crea lucrări de la zero folosind vederi vechi, fotografii, hârtie reciclată, reviste, materiale textile și altele surpriză.

Dacă ești pasionat de arta craft, e momentul să te înscrii la un curs de colaje și să-ți testezi măiestria. Timp de 2h vei fi ghidat(ă) de Cristiana Bucureci în arta colajului, vei cunoaște artiști și vei răsfoi lucrări analizând compoziții și abordări deosebite. Îți vei hrăni imaginația pentru a crea propriile colaje. Te vei deconecta de la tot pentru a te imersa într-o joacă cut &  paste în care singura regulă este haosul creativ. 

Participarea se face pe bază de înscriere la adresa: ingrid.safiticuminti@gmail.com, iar costul este 45 lei.

Cristiana Bucureci a debutat în arta colajului în urma cu 7 ani cu expoziția Loud Blood Youth, cu care a avut expoziții colective și individuale în Tel Aviv, la București (în cadrul Romanian Design Week), la Timișoara, Cluj și Iași. Colajele Cristianei sunt pașaportul într-o dimensiune retro-futuristă, fiind realizate prin tehnica mixtă de colaje digitale și cut & paste. Acum 9 ani a fondat agenția de publicitate Creionetica dedicată campaniilor cu impact social, cultural și de mediu, ceea ce o împinge să creeze cu focus pe probleme actualele ale umanității.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici