„Meet the Beat” – recital de percuție Cantus Mundi

Programul Național Cantus Mundi invită publicul la „Meet the Beat” – recitalul extraordinar al copiilor și adolescenților de la Secția de percuție a programului, coordonată de cunoscutul muzician Zoli Toth. Evenimentul va avea loc marți, 30 mai 2023, de la ora 19:00, și se va desfășura la Sala Gloria, din Strada Bucovina 6, Sector 3, București.

Recitalul va fi susținut de Ansamblul de percuție Young Beats, fondat de prof. coordonator Zoli Toth și Ansamblul de percuție Good Vibes, coordonat de prof. asociat Bogdan Pop. Repertoriul „Meet the Beat” va include lucrări semnate de J. S. Bach, Cl. Debussy, B. Bartok, G. Dinicu, M. Jackson, Ed Sheridan, R. Nițu, Z. Toth și alții.

Accesul la spectacol este gratuit, cu rezervare pe platforma online Bilete.ro.

„Vă invit la o demonstrație de eleganță și energie fabuloasă, avându-i ca protagoniști pe viitorii percuționiști ai țării. Repertoriul ales pentru 30 mai va deschide apetitul pentru muzica de percuție, atât celor mici, cât și celor maturi. Trecerea de la bătut la cântat la tobe se face în ani mulți de muncă, iar acești tineri stăpânesc deja foarte bine aceste finețuri”, a spus Zoli Toth, coordonatorul Ansamblurilor de percuție Cantus Mundi.

mm
Radu Bejan
Critic literar. S-a născut în 1996 în Oradea. Tot în Oradea a absolvit facultatea de Litere (specializarea Română-Engleză) și programul masteral Literatură Română – Relevanțe Europene. În prezent, urmează cursurile programului masteral Istoria Imaginilor – Istoria Ideilor (UBB Cluj-Napoca, Litere). Colaborator permanent al revistei de cultură „Familia”. Co-fondator al clubului de lectură Pragul Vaida.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici