Prinde contur o nouă comedie românească. Se filmează „Klaus și Barroso”, cu Cosmin „Micutzu” Nedelcu și Adrian Nicolae 

O nouă comedie românească prinde contur în această perioadă. Filmările pentru Klaus și Barroso, după un scenariu semnat de Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu și Bogdan Theodor Olteanu, au început pe 31 iulie, în București.

Produs de Bold Film Studio în coproducție cu Grupa B, Tangaj Production și Avanpost Media, Klaus și Barroso îi are în rolurile principale pe Adrian Nicolae și Cosmin „Micutzu” Nedelcu. 

Atmosfera primei zile petrecute pe platourile de filmare e surprinsă aici:

   

„Filmul e povestea a doi frați, împreună la bine și la greu. Cosmin și cu mine visam de mult să jucăm într-un film despre prietenia noastră. Încă de pe vremea când nu înțelesesem că dacă vrei să se întâmple ceva trebuie să pui mâna și s-o faci chiar tu. Bogdan nu știu ce visa la vremea respectivă, că noi suntem genul de băieți care nu vorbesc despre trecutul lor. Pentru Grupa B, mica noastră întreprindere creativă, acest proiect e doar începutul.” (Adrian Nicolae)

Despre film

Un barman combinator trebuie să achite urgent o datorie. Își convinge fratele, un bodyguard iute la mânie, să organizeze împreună o petrecere a burlacilor, fără știrea patronilor clubului în care lucrează. Dar minciunile ies repede la iveală și în club se dezlănțuie haosul. Pot două iubiri imposibile și un strop de onestitate să îi salveze? Spectatorii vor afla răspunsul din ianuarie 2024 în cinematografele din toată țara.

Klaus și Barroso reprezintă o nouă colaborare importantă cu Bold Film Studio, după succesul filmului Taximetriști, lansat la începutul acestui an în cinematografe, și în luna aprilie pe Netflix.

„Odată cu Taximetriști, considerăm că am reușit să ne îndeplinim obiectivul de a aduce o nouă categorie de film în piață, film comercial de calitate, care să vorbească atât publicului larg, cât și celui mai sofisticat, așa că, la acest al doilea proiect, dorim să ne consolidăm această poziționare și să atragem o audiență și mai numeroasă în cinematografe. Klaus și Barroso este o comedie pură, accesibilă, family-friendly, cu o distribuție formată exclusiv din actori apreciați, care credem că va reuși să impună un nou cuplu comic durabil în filmul românesc” (Cristian Anastasiu, director executiv Bold Film Studio)

Distribuție & echipă

Alături de Cosmin „Micutzu” Nedelcu și Adrian Nicolae, din distribuție fac parte actorii: Mădălina Craiu, Victoria Raileanu, Şerban Pavlu, Alexandru Ion, Cezar Antal, Alin Florea, Rolando Matsangos, Vlad Drăgulin, Vlad Brumaru, Carol Ionescu, Codrin Boldea, Mădălina Stoica, Bogdan Farcaș, Alex Mircioi. 

Directorul de imagine este Mihai Marius Apopei, de montaj se ocupă Tudor D. Popescu, iar scenografia și costumele sunt semnate de Alexandra Panaite. Filmul este realizat prin regie colectivă, o formulă prin care se distribuie spontan și armonios roluri și atribuții între mai mulți membri ai echipei. 

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici