Asociația Good Life Performers a organizat un nou eveniment „Perspective feminine” în 28 martie. Oradea a găzduit primul podcast live cu public al proiectului național Perspective feminine, transmite organizatorul prin comunicatul pe care îl reproducem și noi în cele ce urmează. Evenimentul a adus în prim-plan un subiect de actualitate și controversat: „Armonia între succesul profesional și împlinirea personală” și a reunit patru invitați de excepție care au împărtășit viziuni autentice despre armonia dintre carieră și viața personală.
Printre invitați s-au numărat:
- Anca Grama, Director executiv al Direcției de Asistență Socială Oradea, care a abordat tema „Succesul profesional fără sacrificii personale: mit sau realitate?”. Aceasta a subliniat importanța autocunoașterii și echilibrului: „În primul rând trebuie să fim noi bine, ca cei din jurul nostru să fie bine. Poți să fii mamă la 20 de ani și să ai succes în carieră la 40 de ani.”
- Emilia Ioanițescu, CEO Centrul Lirian, care a vorbit despre „Schimbarea ca act de curaj: De ce merită să îți urmezi inima?”, punând accent pe puterea interioară și conexiunile autentice: „Oamenii se selectează după nivelul lor de vibrație.”
- Ioana Crișan, antreprenoare și fondatoare Macarons Box, care a evidențiat rolul esențial pe care îl are sprijinul familiei în parcursul profesional: „Familia este totul. Nu cred că aș putea să funcționez fără familie.”
- Sebastian Lupu, actor al Teatrului Regina Maria din Oradea, invitat special, care a oferit o perspectivă masculină asupra echilibrului dintre carieră și viața personală. Cu umor și profunzime, acesta a concluzionat: „Singurul lucru pe care îl poți face unei femei este să glumești cu ea.”
Evenimentul a fost un prilej de reflecție și schimb de idei și un moment de conexiune autentică între invitați și public, marcând o nouă abordare în cadrul proiectului Perspective feminine.
Podcasturile realizate în cadrul evenimentului vor fi disponibile începând cu luna mai pe canalul oficial de YouTube Perspective feminine, aici.
Pentru mai multe detalii și implicare în cadrul proiectului, organizatorii pot fi contactați la 0744 893 013 sau pe email la comunitate@perspectivefeminine.ro.