Primele manga în limba română vor fi lansate la East European Comic Con în București

Editura Nemira va lansa primele manga în limba română, la ediția de anul acesta a East European Comic Con. Cel mai mare eveniment dedicat pasionaţilor de filme, seriale, jocuri, benzi desenate, cosplay și nu numai din centrul și estul Europei va avea loc în perioada 26-28 august la Romexpo, București.

În cadrul festivalului, editura Nemira va lansa NEZUMI, primul imprint de manga în limba română. Fanii culturii japoneze vor descoperi în premieră primele volume din seriile „Mireasa Străvechiului Mag” și „Regatele Ruinei”, traduse din limba japoneză, dar și multe alte surprize ale universului manga.

Mireasa Străvechiului Mag” este considerată una dintre cele mai bune manga din ultimii ani și prezintă un univers magic, care combină creaturi mitice cu lumea modernă. „Regatele Ruinei” este o serie captivantă care aduce în prim plan bătălia epică între știință și magie. 

„Foc și sânge”

foto: nemira.ro

Cititorii vor avea plăcerea să descopere și cele mai noi titluri din imprintul Armada, vedeta fiind „Foc și sânge” de George R.R. Martin, sursa de inspirație a serialului HBO „Casa Dragonului”, care a depășit recordul de audiență încă de la primul episod.

De asemenea, fanii seriilor SF & fantasy vor găsi la standul Nemira cele mai noi apariții: trilogia „Legendele Dunei” de Brian Herbert și Kevin J. Anderson, „Calea spre Marte” de Mary Robinette Kowal – continuarea romanului „Calea spre stele” și cartea-fenomen „Deposedații” de Ursula K. Le Guin.

„Witcher”

foto: Henry Cavill în serialul TheWitcher / polygon.com –

Nu vor lipsi cele mai îndrăgite serii Armada: „Witcher” de Andrzej Sapkowski, „Cântec de gheață și foc” de George R.R. Martin sau „Dune” de Frank Herbert. Veți găsi thrills and chills în stilul inconfundabil al maestrului Stephen King prin romanele clasice care l-au așezat în panteonul scriitorilor de thriller și horror, precum „Carrie”, „Shining” sau „Salems Lot”, dar și în aparițiile mai noi, precum „Un strop de sânge” și „Sub dom”.

În plus, fanii Armada vor avea ocazia să îl întâlnească pe Marian Coman, redactorul-șef al imprintului și autorul volumului „Omulețul din perete”, care le poate răspunde la întrebări sâmbătă, 27 august, în intervalul 13:00-15:00 la standul Nemira.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici