Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/revistagolan/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310
Primele imagini din „Silo”, serialul bazat pe cărțile lui Hugh Howey

Primele imagini din „Silo”, serialul bazat pe cărțile lui Hugh Howey

Primele imagini din serialul Silo dezvăluie o lume subterană, post-apocaliptică. Apple TV+ a lansat primul trailer al dramei distopice care are premiera pe 5 mai.

Bazat pe cea mai bine vândută trilogie de romane a lui Hugh Howey, Silo (denumit inițial Wool) urmărește ultimii 10.000 de oameni de pe Pământ care trăiesc într-un siloz uriaș cu o mulțime de reguli despre care cred că ar trebui să-i protejeze de lumea toxică și ruinată de la suprafață. Nimeni nu știe când sau de ce a fost construit silozul și oricine caută răspunsuri se confruntă cu consecințe fatale.

În rolul principal o vom vedea pe actrița Rebecca Ferguson (Dune, Mission: Impossible) jucând-o pe Juliette, un inginer care caută răspunsuri despre uciderea unei persoane dragi. Din distribuție mai fac parte Iain Glen (Game of Thrones, Titans), Ferdinand Kingsley (Sandman, Victoria) și Tim Robbins (Castle Rock, Misterele fluviului).

Primul sezon din Silo are 10 episoade și va avea premiera vineri, 5 mai, când vor fi disponibile două episoade, urmând să fie difuzat săptămânal.

Silozul lui Hugh Howey, descris de Daily Express „o distopie la fel de bună ca 1984 sau Minunata lume nouă, este un volum despre un viitor în care planeta ajunge în ruine, iar aerul este irespirabil. Puținii supraviețuitori s-au adăpostit într-un înfricoșător labirint subteran, unde trăiesc o viață plină de reguli și legi nescrise, de secrete și minciuni. Toți trebuie să se supună, dar unii, cei mai periculosi, îndrăznesc să spere și să viseze, infectându-i pe ceilalți cu optimismul lor. Pedeapsa pentru ei e simplă și fatală: sunt lăsați să iasă afară. Cartea este vândută în România de Editura Nemira.

mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici