Primele concerte în afara capitalei pentru trupa Heartbreak Cinema

Primele deplasări reprezintă un moment important pentru fiecare formație. Heartbreak Cinema, unul dintre cele mai efervescente proiecte noi din spațiul underground autohton pornește în primul său mini turneu. Artiștii vor ajunge la Iași și Brașov, cu o oprire și pentru un concert în București.

Trupa a făcut primele valuri mari în peisajul scenei punk bucureștene cu piesele „Fuckaholic” și „Nymphobia”, argumente necesare, dure și explicite, în formă artistică, despre experiențele feminine negative în România. Piesele vorbesc despre abuzurile și incorectitudinea față de femei, cu o voce inovatoare, agresivă și indispensabilă.

Datele turneului

  • 15 mai – Iași, Underground Pub
  • 28 mai – București, Control Club
  • 30 mai – Brașov, Aftăr Hours

„În luna mai plecăm pentru prima dată ca trupă în ceva ce se aseamănă, puțin, cu un turneu: un headline show în mai multe orașe, cu piese noi-nouțe și, cu puțin noroc, fani noi la final. Abia așteptăm să cunoaștem oameni noi din câteva orașe care au fost în «bucket list-ul» nostru de când am început, motiv pentru care am pregătit și câteva bucăți nelansate, încă în lucru, pe care le vom debuta în acest turneu. Ele vor fi cuprinse în albumul nostru de debut, la care muncim de zor să îl facem cât se poate de fain și memorabil. Sperăm să putem adăuga și mai multe opriri la acest turneu în lunile care vin și să cunoaștem cât mai mulți fani din toate colțurile țării.” (Radu Bădilaș, basist și fondator Heartbreak Cinema)

Heartbreak Cinema prezintă o fuziune de energie rock și sunet electronic, abordând o varietate de stiluri și influențe diferite din Alternative, Metal și EDM. Rezultatul este rebel și impunător. O formație cu atitudine și multe culori, compusă din Maria Teodora, Radu Bădilaș, Vlad Casian și George Moței, care compun și se exprimă împreună prin muzica lor necenzurată, captivând prin sound design-ul cinematic și ritmurile atipice.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici