„Primele 5 pagini”, un concurs literar adresat celor peste 18 ani

Editura Cartea de după a lansat concursul literar „Primele 5 pagini” și oferă premii pentru locurile I, II și III. Competiția se adresează persoanelor de peste 18 ani care au un manuscris și vor să-l publice.

Concursul literar a debutat pe 1 martie 2023 și se va încheia pe 31 mai 2023. Ultima zi de înscriere în concurs e 15 mai 2023, după care va urma jurizarea anonimă și anunțarea câștigătorilor.

Cei care se califică pentru marele premiu pot câștiga:

  • un proces editorial complet în valoare de 1000 de euro, în urma căruia manuscrisul va fi transformat într-o carte publicată în tiraj de 50 de exemplare și pusă în vânzare pe rafturile librăriilor;
  • o sesiune de consultanță de 2h pentru întocmirea unei strategii de marketing pentru cartea câștigătoare publicată;
  • un voucher de 75 RON pentru achiziționarea de cărți de la Prăvălia de după.

Te poți înscrie în concurs dacă:

  • ai peste 18 ani;
  • actualmente nu ești reprezentat de niciun agent literar;
  • fișierul cu cele 5 pagini pe care îl încarci în platformă e opera ta și n-a fost niciodată publicat niciunde și sub niciun format (print și reviste literare);
  • nu ai niciun fel de legătură personală și nu ești rudă cu membrii juriului și/sau cu conducerea Editurii Cartea de după;
  • manuscrisul cărții e deja finalizat sau îl vei finaliza până la finalul acestei ediții a concursului literar (31 mai 2023).

„Te rugăm să consulți cu atenție regulamentul de concurs înainte să ne trimiți fișierul cu primele 5 pagini din manuscrisul tău. Dacă ai întrebări, ne poți scrie pe Instagram. Dacă ești pe deplin lămurit, ai fișierul pregătit și vrei să-ți încerci norocul și să-ți vezi manuscrisul publicat la Editura Cartea de după, tot ce trebuie să faci e să completezi formularul de înscriere. Fii curajos și ai încredere în talentul tău!”, transmit reprezentanții editurii.

Înscrierile se pot face pe site-ul carteadedupa.ro.

mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici